Frida & Seth

Tacksam ålder!

Publicerad 2011-03-11 14:09:26 i Frida berättar...,

På jobbet igår kväll pratade vi om hur mycket ledighet barnen har med alla lov och skolfria dagar och om alla förväntningar på många-många aktiviteter de har (grov generalisering). Men fakta gjorde sig läsbar i lokalpressen igår och det är faktiskt synd om de som inte har så mycket coola resor och annat att jämföra med bland polarna...

Här hemma är dock lyckan gjord i princip varje dag! Tre år är en väldigt tacksam ålder!

Innan klockan sju igår morse hade vi redan snott ihop en trolldeg och scones-brödet låg i ugn på väg mot det gyllenbruna, härliga hållet! Tydligen är det väldigt duktiga på dagis att baka scones till både frukost och mellanmål, och nu ville Seth ha det! Det var ju till och med busenkelt! Tack Gooogle - för denna dagens "fynd"! Att dega en torsdagsmorgon är toppenkul för en snart-fyraåring!

Sen satt vi länge och pratade om vad som händer när snön smälter - det blir ju sommar! Då finns det EXTRA mycket att förgylla dagarna med och en lång lista på grejer vi ska hitta på underlångledigheten kom fram! Seths ögon lyste när vi diskuterade cirkusar, badställen, kompisar, en liten pool på gården, fiskespön, loppisar, djurparker, glass, stugan, 4-årskalas (det bästa) och att fika bullar i skogen!

Senare på eftermiddagen lyste Seths ögon än mer när han fick bekräftat att han och pappa visst skulle till Leos lekland! Mitt i veckan - jä, jääää!

Idag hade vi värsta mysförmiddagen då vi grillade korv med bröd hemma hos Anton!

            

GILLA de små, små sakerna som verkligen gör hela dagen för sonen!

Imorgon ska det bli kul att höra om allt han han hittar på hos farfars ikväll! Jag och Patrick är barnlediga en natt nu! Å det förgyller våran helg!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2011-03-12 06:37:03

Hur hade ni det? Var det så där underbart och härligt?!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela