Frida & Seth

Mina fina!

Publicerad 2013-03-28 07:27:54 i

Utförsåkningen gick suveränt förra helgen! Seth gick från klarhet till klarhet och åkte liften till toppen av berget väldigt fort! Snön yrde i svängarna och stopp-sladden är riktigt snitsig!

Minus snarkandet i familjen var det supernice att bo på hotellet! Delad dubbelsäng för alla tre framför tv:n på kvällarna, mat serverad morgon och middag (å tack för luncherna MetaåLeffe) och så härligt väder! Sol och slalom!

Tjejerna skötte sig hemma hos morsfars under tiden! Gamlingen och vilddjuret..!

Idag är det torsdag och redan helg igen! Påskhelg och Patricks födelsedag! Grattis, älskling! Han har just fått en ny blå bag i present, å den är nog strax full för idag åker han upp till fjällen! Jag och Seth ser framemot påskägg, hockey, familjemiddag på lördag och stenhård skare på skoterspåren för hundarna!

Glad påsk!


Seth åker slalom!

Publicerad 2013-03-17 16:31:51 i

Å precis som de gör på tv oxå! I två dagar har han åkt lift upp och alldeles själv nerför både Storklinta-backen och Ersmarksbacken! Han bara kan det!

Nästa gång ska vi få till bromsen också..!

Riktigt härlig pepp inför nästa helg då vi åker till Malå Hotell!

Visst ja!

Publicerad 2013-03-07 15:42:39 i

Det är sportlov i veckan! Så här uppmärksammar vi den (enda lediga dagen på hela veckan)!

Ledigdag...

Publicerad 2013-03-07 11:40:52 i

På ledigdag är morgonen lång. Pyjamasen måste nödvändigtvis inte bytas på hela dagen. Under ytterkläderna syns den ändå inte.

Seth har sin enda lediga dag från Kulan nu. Det är så femåringarna ville att lokalen skulle heta. Pärlan och Kulan klingar ganska lika...

Lediga dagar är sköna. Utflykter och kompishäng är poppis då! Idag stannar vi i Ersmark med omnejd (eventuellt Ica i Kåge). Men nu ska vi ut i solen med hundarna!

Bjuder först på lite bilder från senaste tiden! Cafébesök, bokrea (hittade Seths favorit-biblioteksbok som han lånat om fem-sex gånger), gamla skotern och Tradera-vinst!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela