Frida & Seth

Grattis, Patrick!

Publicerad 2012-03-28 09:19:28 i Frida berättar...,

Idag har vi kalas här hemma! Seth ska fira pappa med glasstårta och presenten som vi har köpt och gömt i garderoben i datarummet för ett par månader sen! "Pappa ska få söka själv"!

Spännande i eftermiddag alltså!

Till bredden fyllt...

Publicerad 2012-03-18 13:43:37 i Frida berättar...,

Med två hundar blir det dubbelt så mycket mat att köpa, det blir dubbelt så många vattenskålar att fylla, det blir dubbelt så roligt att gå på promenad, man blir välkomnad hem dubbelt så skuttigt lyckligt och det blir dubbelt så mycket bajs att plocka... I takt med att vårvädret tinar snön syns det alltfler skithögar på gården, för här är det fritt fram att göra sina behov hursom på morgonen..! Dagens mission completed därmed; en ICA-kasse fylld med poop (och snö)!

                        

Å på tal om fyllda kassar var det en riktigt värd klädbytardag igår i Byske! Ca tjugo plagg fyndade jag för 335 kronor! Hälften till Seth och hälften till mig! Gillar verkligen att de börjat ta in mer vuxenkläder på dessa dagar! 

                        
                                    Skjorta till mig!                              Skjorta till Seth!

Å på tal om vuxenkläder har jag nu rensat mina garderober och lådor och känner att en egen klädbytardag skulle passa sig bra såhär på vårkanten!

          

                                                             När, var, hur tror ni?

Joråsåatte...

Publicerad 2012-03-12 18:17:53 i Frida berättar...,Det tar mig emot att erkänna att det blev jag som till slut ställde frågan, något fumligt och oromantiskt, och hör och häpna egentligen helt utan anledning då Patrick redan hade ett frieri på lut i vår..!

Men nu har vi tagit det steget och vi hämtade ut förlovningsringarna idag!Nu ska det börja planeras för BRÖLLOP I NOVEMBER!

Kamerarensning!

Publicerad 2012-03-02 19:25:13 i Frida berättar...,

Imorgon kör vi all in på tjejfesten och nu passar jag på att rensa kameran inför detta knytkalas-partaj med gamla, goda vänner!

Mest bilder kommer från Hannes 3-årskalas, där jag och Leo turades om att fota!


Hannes var glad åt alla presenter, men de kom i så stora lass att det var svårt att veta vart han skulle börja eller sluta!


AIK-tröjan var klockren med eget nummer och namn därbak!


Leo tog sitt uppdrag på allvar och knäppte bilder på allt och alla!
Well done, teamwork!

Dagen efter kalaset var Seth med polaren Anton på loppis! De hittade båda mycket leksaker! Mammorna deras hittade nada.

Tiffy har hunnit bli höftledsröntgad. Det är något alla hundar ska göra och resultatet ska registreras i Svenska Kennelklubben.
Hon blev sövd med en spruta och uppväckt med en annan.


Slö var hon sedan resten av dagen...riktigt konstigt att inte känna igen henne i sitt sätt..! Hon fick kämpa för att hålla sig vaken medans vi eftermiddagsfikade!


Å Jonna stylade med glajjorna en dag!

I lördags närmare bestämt. Den dagen jag, syrran och grabbarna bestämt att gå på hockey! Glada i hågen med en kasse full av godis till grabbarna gick vi mot arenan...
Note to self: fixa förköp nästa gång så vi kommer in!

Här på slutet har mina köksrenoveringstankar farit runt en hel del, och nu är det förhoppningsvis bara nån löning bort innan vi kan sätta igång med projekt; "stöka-till-köket"! Patrick, som aldrig kom till skott med min 30-årspresent i fjol, har nu godkänt nytt golv och när vi tipsades om att en köksö inte behöver kosta skjortan alls är också en sån med i planerna!


Snygg och bra som skrutt!

Ska ta mig till stan nån dag och kontrollera pris för att lägga plastmatta i köket, så kanske det blir att beställa... Lovat är lovat! Sagt är sagt!

Men nu ska jag ladda inför festen imorgon!

Ha en mysig fredag!

Vilket jäkla liv!

Publicerad 2012-03-02 11:22:27 i Frida berättar...,

Skällandet är igång direkt man parkerar på gården, fortsätter högt och ljudligt när man öppnar dörren och försöker krångla sig in, för då är det krig om vem som ska få hälsa på matte först! "Jag", "jag", "jag", "jag"! Tiffy bufflar sig alltsom oftast framåt först, men Tilde har börjat bli riktigt bitsk när hon säger ifrån! Nu har hon kommit på att hon ska vägra Tiffy att äta också...! Det behöbs bara ett litet morr och en blick, så vågar sig inte Tiffy fram till matskålen sin! En morgon låg hennes kulor orörda i skålen från middagstid dagen före...

                        

Andra stunder är de så otroligt söta ihop! Här ligger de hemma hos Meta&Leffe en dag då de hundvaktade våra tjejer! Stort TACK till er för att ni hjälper till med dem när vi jobbar!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela