Frida & Seth

Happy Halloween!

Publicerad 2011-10-29 20:01:31 i Frida berättar...,Idag var det stora Halloweenfest-dagen!

Tack Angelica, Jennifer, Jacob och Mats
för inbjudan och ett riktigt skoj kalas för ungarna!

 

Anton och Alma! 

Ebba och Benita!

Efter avklarat kalas var det dags att gå över till helgens gladaste överraskning - Viviann & Rickard som är hemma ett par dagar igen! Seth lördagsmyste rejält hemma hos dem!

Lördagsmys i nysoffan!


                                                                                      Foto: Seth

Imorgon styr jag, Ida och Anna kosan upp mot Haparanda! Det ska bli så roligt!

De senaste veckorna har jag planerat Seths nya rum! Alla tapetval, mattval, möblering, prylar, färger har jag haft fullt upp med att Gooogla och ordna med! Imorgon är liksom sista inköpstrippen inför renoveringshelgen nästa vecka! Jag längtar massor tills allt är klart och att Seth ska komma hem från kusin Leo - till sitt superpiffade pirat-sovrum! Hoppas bara att bilderna jag har i huvudet kommer att överrensstämma med det verkliga resultatet! Eller nä, jag hoppas egentligen att ideérna ska överträffas! 

Ha en trevlig lördag alla!

Idag har de varit fotomodeller!

Publicerad 2011-10-20 16:15:59 i Frida berättar...,En väldigt ledsen och motsträvig Seth fick mutas med en cross att köpa på Fem Rum i Kåge innan han gick med på att ens ställa sig framför kameran! På en stor del av bilderna ser han nåt så förskräckligt lidande ut..! Så klart gick han in i lekmode så fort bilderna laddats in i datorn och jag satt och valde mina tio kort att få hem på mailen så fort de är färdigredigerade (senast söndag)!

Tilde å andra sidan var väldigt modellaktig och poserade länge och väl! Duktig flicka!

Samtalet vid läggdags ikväll...

Publicerad 2011-10-14 19:56:33 i Frida berättar...,

Seth: "Pappa är superstark! Å ja me!"

Jag: "Men jag då?" Spänner mina biceps och låter Seth känna.

Seth: "Nä, jag tror inte det".

Tydligen var Tilde också jättestark (fast hon är tjej) och mamman i familjen är...

Seth: "Vad heter det när man inte har några muskler?"

Jag: "Svag..."

Jaha...

Å jag som verkligen jobbar och kämpar för min träningsvärk i typ alla muskler som finns! Friskis & svettis-kortet för höstterminen är inköpt och det är rätt hyggligt använt nu senaste tiden! Mellan pointsräkning och en och annan svettig massagetimme har jag och en jobbarkompis följts på både baspass och Friskis-Zumba! Snacka rolig träning!

I afton räknade jag in en Subway-macka till middag och dagens ranson räcker även till en fruktsallad tillsammans med en drös skumgodisar som ligger och väntar på mig till fredagstv:n nu! Vem har sagt att det måste vara tråkigt och enahanda att banta..!

Trevlig helg!

Söndagsnöje!

Publicerad 2011-10-09 16:13:14 i Frida berättar...,

Tänk att två små 4-åringar kan hålla sån bra koll på klockan... Vi bestämde tillsammans igår att klockan sju var en helt ok tid att vakna på morgon... Till råga på allt väcktes jag inte förrän fyra minuter över..! Sju. "Du Seth, det var ju jättebra att vi sov till klockan sju", tyckte Leo då när jag berömde dem för att vara så punktliga!

Ett par timmar senare gjorde jag ett ambitöst försök att få lyssna på min kör som sjöng på gudstjänsten idag, tillsammans med Leo och Seth...11.01 - Först var det rätt intressant och spännande...Men en kvart in i proceduren i kyrkan var de mer än less..!

11.16 - Vi smet därför ut under en psalmsjungning...

Ett gott försök i alla fall! Kort och gott!

Men det är härligt att uttråkade miner så fort kan ändras!
Efter en plätt-lunch drog vi iväg till en lekpark och skratten visste inga gränser!Vilken härlig höstdag med killarna!

Seth är dock lite deppad just nu...han vill att Leo ska komma tillbaka och sova över!

Vad vi görnuförtiden...

Publicerad 2011-10-06 20:01:11 i Frida berättar...,


Seth har kommit in i fyraåringens fråga på fråga på fråga på fråga..!
Ett enkelt svar på sina funderingar som han förut nöjt sig med är nu förenat med följdfrågor till...nä, de tar aldrig slut! 

Lyckligtvis kan man distrahera honom med pyssel, klädrace, bakning, promenader, dataspel och ett å annat bad!

Han är en riktigt behändig unge som är glad för nästan allt!

 
Besöket i slakthuset för nån helg sen väckte inte särskilt mycket frågor ändå... Spännande var det även för mig som aldrig varit med förut heller!
Fast lite, stackars kalvarna...


Tilde är långhårig till tusen! Hon är i behov av en trimning - ASAP!
När ska vi få tummen ur..?


Patrick trivs på sitt nya jobb och tar varje chans till övertid han får! Ofta börjar han halv sju på morgon och kommer hem just innan åtta på kvällen (han kom just innanför dörren efter dagens pass)! Men det är härligt att se att det blev ett lyft för han!
Jag fyndade massor på klädbytardagen sist - det är så barnsligt roligt att åka på sånt! Barnfri och shoppande i lugn och ro (nåja) där man kommer hem med kläder i typ 30 olika plagg för en fyrahundring! Snacka vääärt!

Jag har även köpt Friskis och Svettis-kort nu och hoppas kunna fullfölja mina kost/tränings-planer i höst! Med ordentlig start på måndag! Med min vacklande karaktär har jag nu skjutit på denna "måndag" i många veckor nu...
Mitt intresse för Wordfued stegrades idag då jag fick in så här stora poäng mot svärmor! 135 poäng i ett drag! Det här spelet håller mig sysselsatt en hel del kan jag säga!


Ja, det är väl ungefär det som händer!

Ha en fortsatt mysig torsdag!

Russingubbe...

Publicerad 2011-10-02 13:45:52 i Frida berättar...,

1. Spelplanen ritar man själv. Förslagsvis ett ansikte.

2. Placera ut russin på spelplanen. Ett på örat, ögat, i håret osv...

3. En person tittar bort medan motspelaren funderar ut vilket russin på spelplanen som ska bli STOPP-RUSSIN!

4. Spelet går ut på att få äta så många russin som möjligt utan att motspelaren ropar STOPP. Man vill alltså hela tiden undvika motspelarens utvalda russin. Råkar man plocka upp just det russin som motspelaren valt, går turen över till nästa person att börja plocka från sin spelplan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela