Frida & Seth

En halv dag av mitt liv

Publicerad 2006-11-28 14:14:15 i Frida W,

Det första värt att tala om som hände idag (om man inte räknar sånt som man inte kan tala högt om) var att jag fick punktering i Arlöv, fick ta en halvtimmes promenad resten av biten till skolan och missade därför lärarnas kommentaret på kursen som har avslut idag. Det var ju dumt. Tur att det var sol ute.
Det andra som hände var att en kille på skolan kom fram med en bricka med plastmuggar och frågade om jag ville ha sprit. Misstänksam som jag är trodde jag självklart att han lurades och ville bjuda på lättcider. Jag tackade ja utifall. Tur det för det var champagne.
Sen städade jag lite i våran studio.
Sen drack jag lite kaffe.
Nu sitter jag här i datasalen och låter tiden gå.
Jag försöker bestämma mig om jag ska stanna kvar här i kväll och fira kursavslut med klasskamraterna eller vara för fin för det och åka hem. Nej. just ja. Gå i en halvtimme först och hämta cykeljäveln i arlöv, sen åka hem var det.
Det här måste vara den femte punkteringen jag har fått inom loppet av tre månader. Jag känner mig motarbetad av gaslagarna.
Jag ska gå och kolla om nån vill hänga med mig nu.

Tack för uppmärksamheten.

Annika

Känslo karusell, snart Clive Russel

Publicerad 2006-11-22 09:42:17 i Frida W,

Det är mycket nu.
Två och en halv dag kvar på detta jobb. Känns vemodigt, skönt, hemskt och konstigt nog som en lättnad. jag kan ju inte direkt skryta med att jag fått utvecklas så mycket här... gjort gesällen jo... men kanske mest min egen förtjänst där ändå. Tacksamhet har jag för att jag fått chansen att bli frisör. Men när jag tänker efter så har jag fixat resten själv så platsen på salongen känner jag mig tacksam för. Men argast är jag för att jag hela tiden ska vara tacksam, stå i tacksamhets skuld, vara glad och nöjd för att över huvudtaget få ha varit här. så TACK SÅ JÄVLVA MYCKET DÅ!!!
Nu ska jag vidare i livet och lära mig allt som alla kan och lite till. Jag ska bli bra bättre och bättre än bäst! Jag ska ta för mig av allt och suga in ny kunskap! Jihooo.... I'm starving! Ge mig inspiration och möjlighet till att bli bättre!
Jag ska få vara med om att starta upp någonting nytt med två nya chefer (två är bättre än fyra) helt ny lokal, nya människor, kurser och gamla och nya kunder. Hur kunde jag, just jag, ha sån jävla tur i livet att få denna chans??? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kommer jag att klara detta? Duger jag? Jag kanske är skitdålig egentligen men har bara inte fattat det än... oj oj oj
Tänk om man bara kunde betsämma sig för en känsla och känna så. Varför ska det bubbla så mycket i huvudet ( och magen för de delen- den bubblar mest!?!

Hur som helst så är det ju bara att inse: Det kan inte bli sämre än nu. Man blir bara rikare och mer erfaren. Man kan alltid fly fältet.
Äsch. Nog ska jag fixa detta! Det är ju bara att jobba och det mina damer och herrar(?) det  kan jag!

Dessutom så händer det så mycket roligt i övrigt. Tjejfest på fredag hos mig och vi står på VIP listan til balzac, lördag så ska jag shoppa och äta en romantisk middag med min älskling. på måndag slipper jag fixa håret och får klä mig i blåkläder och leka lagerhora. Nästa fredag så ska jag på make up store visning på statt och sen mina vänner : INVIGNING PÅ CLIVE RUSSEL!!!!!! Yes! Jihoo! Wow! Tataaaa!
och sen var det visst advent också och  jag ska äntlign på pynta mitt eget hus! Första gången i livet och det är bara jag som bestämmer (robbstobb kan glömma att ha någon åsikt). Jul firar vi isär från varann. På nyårs nalkas det fest hos oss.... men bara till speciellt inbjudna (någon intresserad????)

Puss och kram
från en dam
med kort svart hår
och skavda tår
ler ändå
- hejdå!

Becca

I´m loving it!

Publicerad 2006-11-18 14:42:54 i Frida W,

God afton gott folk.

I´m loving it!

Hoppas att ni sitter ner just nu för tro det eller ej men jag har startat en egen blogg.
Thesso.blogg.se
Bara att läsa och (förhoppningsvis) njuta/skratta/gråta och/eller se förstummad ut av alla frågor som kan röra sig i mitt huvud.
Trevlig läsning

Mick-frilla

Publicerad 2006-11-11 15:40:10 i Frida W,

Anna2


Så här kan man se ut om man är på fest och det är pingis med på schemat.
Jag och min partner Niklas gick väldigt långt i turneringen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela