Frida & Seth

Ett litet leende

Publicerad 2006-09-26 15:54:53 i Frida W,

Tänkte bara ge er ett litet leende på läpparna så här på tisdagseftermiddagen.

En blondin ringer till sin pojkvän och säger: "Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel. Och jag kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra."

Hennes pojkvän frågar: "Vad ska det bli när det är färdigt då?"

Blondinen säger: "Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp"

Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet.

Han tittar på bitarna en stund. Sen tittar han på lådan.

Sen säger han: "För det första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp."

Han tar hennes hand och fortsätter:

"Nu tar vi en kopp kaffe och sen........" Han suckar. " ..... sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i lådan igen."


Puss och kraaaaam

Thessan

Scandic-bakis!

Publicerad 2006-09-25 23:36:27 i Frida W,

Jag var på dans på Scandic i lördags. Mellan 12 och 15. Jag hade via telefon blivit uppdaterad om fredagkvällens händelser i samma lokaler, med kändisbesök vid bordet! Vissa var eld och lågor över att ha kommit så nära en riktig publikdragar! Och så trevlig och kul han var sen! Jag träffade en av dessa "groupies" vid receptionsdisken, där hon satt och mådde pyton på arbetstid... När färdtjänsten sedan hämtade upp mig kom gårdagkvällens huvudperson ner från hotellrummet (sent om sider må jag säga) och såg tusen resor värre ut än henne! Tur att vissa lägger sig i tid och tar arbetet seriöst! Fast seriöst, nog hade det varit nice att träffa han Stefan!

Hur går det att vara med barn?

Publicerad 2006-09-25 23:23:09 i Frida W,

Jag fick frågan om "hur det går att vara med barn" vid morgonfikat av en brukare på jobbet, och min jobbarkompis höll på att sätta kaffet i halsen. Som ni förstår ligger det inte till som det lät. Jag fick förklara att jag var klar med praktikperioden på Barnavdelningen på lassarettet, och ja, det hade gått bra. "Ville du ta med dig en hem?"

Vilket psykiskt litet trauma man går igenom under en praktik/inskolningsperiod! Man vet inte vart man ska gå, vad man ska säga, knappt var man ska titta. Som ett plåster hänger man med den som blivit tilldelad uppgiften som handledare för dagen. Stackare den! Och stackare mig! Mer vilsen var det länge sen jag var. Fyra veckor med att ständigt räkna minuter på klockan tills hemgång, tvättning och disk för att verka upptagen och visa att man visst kan "hugga i". Fast allt är ju inte bara baksida, för nya saker lärde man sig - och det är aldrig dumt. Och med tiden fann man sig i gänget, sitt rätta jag, men då var det dags för slutbedömning av ens insatser på avdelningen. 

tillägg

Publicerad 2006-09-24 12:39:57 i Frida W,

jo jag ville bara säga att jag är skitless på att ha någon annans halva bohag instuvat i min lägenhet. just nu känns det tokjobbigt. men det går säkert över på en kvart.

Ida

söndag tekopp

Publicerad 2006-09-24 11:35:49 i Frida W,

hade en ovanligt lång sovmorgon. men eftersom jag satsar stenhårt på att sova igen allting jag har förlorat så var det helt enligt planen. även om jag blev lite förvånad att jag nästan sovit 12 timmar i natt igen...sitter och äter frukost och lyssnar på "mammas nya kille" (helt sjukt roligt). min granne ska flytta. hoppas inte att de störiga grannarna flyttar tillbaka. även om jag inte är här så ofta skulle det vara en mardröm att åter hamna i "vakna mitt i natten för att grannarna stör"-träsket. oj, nu spelar någon kyrkklocka (undra om det är vår?) en spännande sång. jaja, det är ju söndag. kyrkdagen. de övriga kyrkklockorna låter nästan lika som tågbommarna. klockor som klockor liksom. idag tänkte jag få en lugn stund med min uppsats på förmiddagen. haha - sovmorgon, frukost, tvättstuga och bloggande har visst tagit mer tid i besittning än vad jag hade räknat med. som vanligt alltså. igår fick jag en uppenbarelse, som så många gånger förut. den här gången handlade det om att jag måste lära mig att prioritera. när man har så många saker som man verkligen vill göra som jag har, går det inte att tro att man ska hinna med allting. just nu vill jag inom ca 45 dagar ha hunnit med: skriva klart min d-uppsats, skriva klart vår artikel, skriva ihop en jävligt bra ansökan till forskarutbildningen, träna rodd, roddtävling, träna löpning och gym helst 5 ggr/vecka, träffa mina kompisar mer än vad jag gör nu, åka hem till Örviken, vara med Fredrik mer än vad jag är nu, köpa säng och nya garderober +installera dessa, ordna klart i min lägenhet, klippa mig och köpa nya kläder, och så vidare. hur som helst, det går ju att räkna ut med lilltån att jag inte hinner med detta och samtidigt jobba heltid och sova normalt (typ 7-8 timmar per natt). då återstår bara frågan, vad ska jag prioritera bort? hmm. det har jag inte kommit fram till ännu. men jag tror att både rodden, kläderna och några av mina skrivuppgifter får stryka på foten lite.nåväl nu ska jag skriva lite i alla fall.puss på er mina vänner. ni är fina.

Ida

Stefan Gunnarsson

Publicerad 2006-09-23 18:26:35 i Frida W,

Stefan            
Igår var det show på Scandic. Stefan från "Så ska det låta" var där och visade upp sina pianotalanger och vi (Sara, Becca, Lotta, Mange, Erika + två polare och jag) var givetvis där för att kolla in denna karl från Boden med långt hår och med fingrar flinkare än många andra =)  Efter showen så bjöd jag o Becca in han på autografskrivning vid vårt bord med ett glas rövin som tack. Han tackade ja och sen satt han med oss i ca 4 timmar och drack o pratade om allt möjligt. Stefan... vilken människa! Det är nog det närmaste jag kommer att komma "Så ska det låta" men det duger för mig. Vilken kväll!

ibland trillar det ner en slant

Publicerad 2006-09-20 18:38:19 i Frida W,

Slanten som trillade ner i mig idag bidrog till insikt. Jag har äntligen förstått att man läser bloggen på ett ställe sen skriver man i den på ett annat. Fint.
Jag återkommer.

Annika

gråta på jobbet

Publicerad 2006-09-19 09:59:33 i Frida W,

ja, nu har det hänt. för första gången i mitt yrkesverksamma liv har jag tvingats till tårar. trots alla tuffa duster jag har haft med galningarna uppe på carro, var det en lomhörd tant med frågor kring avbetalning som tillslut knäckte mig. Jag tycker inte om när folk svär åt mig. Än mindre när jag inte har gjort något fel och gör så gott jag bara kan för att vara dem behjälpliga. Aggressivitet är jag dålig på hantera. I kombination med en dålig start på dagen och mycket att göra gör att det ibland rinner över lite. det är tur att det finns sekretessknappar och att man kan logga ut en stund efteråt för att hämta andan en smula.annars bjuder väl inte dagen på så himla mycket. ska jobbe fram till klockan 17, sen är det dags att åka till Uppsis för att hålla boxpass.en underlig grej är att min pappa har sovit i min lägenhet i Uppsis i natt. Senare idag ska han åka vidare till Malmö. Men det är inte det som är det underliga. Nej, det underliga ligger i att ikväll kommer min mamma som ska sova i min lägenhet ikväll. I morgon åker hon till Göteborg. sen på torsdag kommer pappa tillbaka för att åka vidare hem till Earbay på fredag. mamma kommer på söndag kväll och stannar till måndag. mycket föräldrabesök blir det. och inte hinner jag träffa dem mycket heller. knapp någonting faktiskt. men men, jag får väl åka till Earbay och sova i deras villa för att kompensera lite.

nu ska jag fortsätta jobba.ps. idag är det dimmigt igen... vi vet alla vad det betyder. det finns farligheter där ute

Ida

dimmigt

Publicerad 2006-09-18 08:55:25 i Frida W,

hela helgen har jag kämpat med att spackla, slipa, tejpa och måla i E&J:s lägenhet. Snart, snart ska det väl bli klart? Dett har fått två påföljder: 1) mina fingrar är vitprickiga av all "antikvit" färg vi har bråkat med 2) jag har inte kunnat vara något med fredrik och katterna hela helgen :(Vad som däremot är på plussidan är att vi var så upptagna av all renovering så vi kunde inte följa valvakan och se när Lord Voldemort kom till makten.


Idag är det så dimmigt ute att man knappt tror att det är sant (ytterligare ett tecken på att han som inte får nämnas är i farten). när jag gick över bron från Alvik till Stora Essingen (det var 9 minuter kvar till tvärbanan skulle gå) så såg jag inte mer än 5 meter framför mig. Helt plötsligt dök det upp cyklister i dimman som svischade förbi tokfort för att sen försvinna in i det mjölkvita igen. man kan ju få hjärtsnörp för mindre.


måste hitta en frisör inom kort. snart ser jag inte skärmen längre pga av den långa lugg som någon onskefull har givit mig.

Grattis förresten till Ankan som blir 25 år idag! Grattis grattis grattis!

Ida

Han hette Gustav

Publicerad 2006-09-15 15:53:14 i Frida W,

Första gången Björn ringde var det från skyddad nummer och (uppenbarligen) fejkat namn. Igår när han ringde igen så hette han Gustav och ringde från vanligt nummer. Vad var han rädd för??

Hur som helst så var han så himmelskt snygg.
Givetvis hade han flickvännen med sig...hon var snygg o smal och skittrevlig. Värsta lyllot.

De ville inte ha bilen. Det var nån slang som inte stämde med nån annan slang. (Jag fattade inte allt.)
Jaja.
Imorgon är en annan dag  / Christer Björkman -92

Anna2

Björn

Publicerad 2006-09-14 12:16:57 i Frida W,

Ikväll ska det komma en Björn och titta på min bil...
Hoppas han vill ha den. Jag är dåligt på att kränga bilar och dyl. Tänk om nån hade kunnat vara med och sagt hur det ska gå till.. Äh! Bara jag får iväg bilen så blir jag glad.

Tänk om Björn är farlig... Han hade en "jycke" tydligen. Om man refererar till sitt husdjur som en "jycke" så borde det vara en ganska harmlös kille. Men vad vet jag. Han kanske har en Scooby Doo-hund med hajtänder!

Har jag inte hört av mig här på bloggen tills imorrn så vänta en dag till. Har jag fortfarande inte hört av mig så börja leta efter kvarlevorna.

Tack o adjö

Anna

nu är dom dumma

Publicerad 2006-09-14 00:00:20 i Frida W,

Precis när jag har lyckats få kläm på det här med bloggningen så verkar det som att dom har bytt system bara för att förvirra mig. Det ser nämligen inte ut som förut på den här sidan. Nästa gång jag skriver ska det vara något med lite substans, jag lovar.

Annika

mitt i veckan

Publicerad 2006-09-13 22:58:03 i Frida W,

så var det onsdagskväll helt plötsligt. två månader tills jag måste vara klar med min uppsats. gulp - är precis vad man kan säga om den saken.idag har jag jobbat själv hela dagen. det kanske låter konstigt, men det är faktiskt så det är. fram tills nu har jag inte fått sitta själv på jobbet en enda dag. men nu - nu är jag fri som fågeln, eller nåt. Det känns i alla fall helbra att få jobba på egen hand. att vara kredithandläggare är kanske inte det roligaste jobbet jag kan tänka mig men det funkar nog under en tid i alla fall.var så in i bomben trött i morse när jag skulle stiga upp att det kändes helt overkligt. trött och helt utsvulten kändes det som. mina ögon värkte och kroppen ville inte vara med. en lång stund funderade jag på om jag skulle sjukanmäla mig, men sen kom jag på att jag inte visste var jag skulle ringa om jag skulle vara hemma. hmm, så blir det när man inte har jobbat tillräckligt länge på ett ställe.  pillade motvilligt i mig ett par mackor och drack lite vatten. efter en stund började jag känna mig lite bättre så jag bestämde mig för att gå till jobbet trots allt.nåväl. imorgon är det torsdag och det är ju alltid bra. ska ut och äta med AnnaJ på Malaysia. Det ska bli trevligt.


Ida

Nova

Publicerad 2006-09-12 12:23:57 i Frida W,

Det finns ett nytt ställe i stan som heter Nova. Det är gamla Underbar som fått ommålade väggar och annan musik. Jag kan inte påstå att det var ett höjdarställe direkt. Det enda positiva är Kevin, den snygga dörrvakten.

Nä, det var verkligen ett dåligt ställe men jag hade ganska skoj ändå. Träffade lite gamla skolisar, kollade in tatueringar och blev bjuden på en Mintu.
Åldern är 18 på fredagar och 20 på lördagar (för det mesta). Eftersom vi har några i klassen som är 20 så hade vi inte så mycket att välja på när det gällde ställen att gå till. Det hade kanske vart roligare om det vart mer folk där men nu var det knappt 50 pers där. Tragiskt!

Nerkladdat om något jag ej får struktur på

Publicerad 2006-09-10 12:34:30 i Frida W,


Gårkvällen blev som jag ville!!! Hör och häpna. Men detta pga att fredagskvällen inte blev som jag ville. Hör utan att häpnas.
70års kalas för min faster slutade med en lite för onykter kille som tyckte att kvällen var på tok för ung för att gå hem  vid halv elva. jag sa ifrån att han skulle vara hemma med mig och lägga sig något sånär, för att lördagen skulle bli en rikitg fest dag (faster skulle bort hela lördag, lördagsnatt och söndagsmorgon). Till saken hör också som så många hört att jag och R aldrig hinner träffas. Så planen var att satsa helhjärtat på lördagen. Men inför min faster så drog han trots min förtvivlan in till stan.
lotta ringde och ville att jag skulle träffa henne ute så helt plötsligt tänkte jag: - Nu djävlar ska jag testa ngt nytt! Om han tänkt förstöra lördagen med att gå ut fredagen så ska jag för helvete inte ha tråkigt för det!
(vanligtvis, vilket jag vet efter fyra års erfarenhet av dessa typer av incidenter, när han sticker lite halvfull så kommer han hem as full och mår barar skit nästa dag vilket resulterar i att jag går pigg och sugen på att hitta på saker och blir lite mer än asförbannad när mannen bara mår som han förtjänar)
Nä! Nu testar vi en annan teknik. Trött och dan som jag var så stylade jag upp mig, cyklade in med lotta. Gick in på balzac där Robert fick stora ögon när jag kom in med en nonchalant blick. Ha! Ingen välkomst puss här inte!

Hursom haver så förklaringen han fick var att skulle han vara bakis och trött på den ända dagen vi kunde ha tillsammans så vägrade jag vara pigg, allert och vara den som hela tiden går arg och irriterad för att han förstörde våran dag igen och igen och igen, så därför gick jag ut så vi båda skulle vara hängiga. konstig filosofi kanske. ,men den funkade. Han försotd att man kanske ibland får mest ut av att vänta och göra som planerat fastän man är pigg och bara vill ut och träffa folk. För att det hade varit ännu roligare om vi varit piggare på lördagen för alla vi kände var ute då men då var vi ju för trötta sen fredagen.
Vet inte hur det här låter... svårt att skriva ner hur man tänker och känner. Men jag är så förbannat less ett visst beteende som han besitter och inte verkar kunna ändra på. Inte så att han aldrig får göra vad han vill utan bara att lära sig att det finns en dag i morgon och att ta hänsyn till att vi är två och träffas så otroligt lite som det är och främst lära sig att han inte är 17 längre så två dagars festande funkar inte och att hålla tillbaka dag ett så dag två får en chans-det bara kan han inte. Och det hela resulterar i att jag blir ledsen och besviken för att jag inte blir prioriterad och mest arg blir jag för att jag blir en häxa som brar klagar hela tiden. Äh! vilket svammel detta blev.

jag älskar honom men i ett förhållande krävs det att båda hjärnorna arbetar och används för att komma vidare i livet tillsammans.

jaja... nog med detta. Säkert tusen och en stavfel men ids inte bry mig.
kram puss på eder alla

snart tävling

Publicerad 2006-09-10 09:33:55 i Frida W,

idag är det dags för den konstiga tävlingen lidingö sprint. började som ett jippo när deras obefintliga roddklubb jubilerade. sedan dessa har den pågått varje år. för att exemplifiera hur seriöst vi tar på den, så finns följande punkter att ta i beaktande 1)laget som skulle delta spikades i fredags, vilket innebär att vi aldrig har tränat tillsammans en endaste gång 2)stora delar av det där laget var på en kräftskiva igår och kom säkerligen inte hem före klockan 04 imorse
själv var jag hemma hos några kompisar igår tillsammans med freddan. vi käkade och sen spelade vi ett jätteroligt brädspel. en annan skojig sak som inträffade var att när vi kom dit sa stefan (en av dem som bodde där): hur är läget? Då svarade jag (min vana trogen att alltid vara ärlig): jotack, bra. Men jag känner mig lite illamående Stefan igen: jaha, så det är läge att gratulera då alltså? Jag: Åh, nej verkligen inte....  hahaha, här ska det inte bli några barn gjorda, så det så. En nackdel med att vara tillsammans med en lite äldre snubbe är att hans vänner förväntar sig at vi ska yngla av oss. Skulle inte tro det. Jag har svårt att hålla reda på mig själv. Skulle inte kunna se efter en unge.


nä nu ska jag göra mig klar för att åka till Lidingö.

                                                                            puss & klapp

As-kalas

Publicerad 2006-09-10 02:32:50 i Frida W,

ojoj va länge sen jag var så här full. Jag har vart på klassfest ikväll o det var så himla trevligt. Ändå tills precis innan jag skulle fara så var jag inställd på att ta bilen men jag ångrade mig i sista stund och tog cykeln och massa alkohlol med mig istället. Det var både bra o dåligt. Det var dåligt, för nu är jag så himla dragen, men bra för jag har haft en så himla trevlig  kväll. Pratat med massa trevliga killar och dansat till halvbra musik. Alltid något.

Jag känner att jag måste hålla mig vaken ett tag till så jag kan somna sen utan att må skit imorgon bitti. Synd bara att det inte är nån inne som kan prata med mig...

Nä nu är det bra för mig.
Tack o adjö, jordgubben är röö.

Jag är så himla fin att jag kommer att bli ordentligt försenad till festen.

Publicerad 2006-09-09 19:12:26 i Frida W,

Nu är kl över 19.00 och jag borde redan vara på klassfesten men jag sitter fortfarande i morgonrocken framför datorn. Jag är ingen bra människa.  Jag tror att jag tar bilen ikväll.. (orkar bara inte dricka). Då får man utstå spott o spe för att man är nykter. Ja herregud vilka problem man har =)


Thessan! Jag lägger ut korten imorrn. Hinner inte liksom nu =)

Puss o kram!

Jag har lagat datorn alldeles själv.

Publicerad 2006-09-09 16:17:52 i Frida W,


Anna2


Nu skulle man kunna tro att jag har lagat min egen dator men i själva verket har jag bara dammsugat den lite. Fast den fungerade faktiskt efter den behandligen. Jag öppnade upp hela alltet och drog fram snabeldraken (mammas namn på dammsugarn). Herregud vilka dammtussar som var däri!

Annars upptäckte jag nyss att min pistagenötter som jag köpte för några dagar sen är alldeles sega och verkligen inte goa. Huvva för sånt!

Ikväll har vi klassfest i Röda villan på Campus. Jag är inte direkt laddad men jag har sagt att jag ska komma och jag tror inte att vi skulle bli så många så jag känner mig lite tvingad att gå dit. Men det blir säkert trevligt bara man kommer igång. Eller inte.. Vi får väl se.

Anna

lördag

Publicerad 2006-09-09 11:53:42 i Frida W,

skön lördag förmiddag. fredrik jobbade frebrilt för att jag skulle vakna hela morgonen (då han var uppe och sprang omkring och fixade med cykeln), men jag kämpade för att sova fram till halv tie i alla fall. efter det han jag läsa lite tidning, baka scones och titta på en film. snart ska jag ut och träffa en kompis för att fika. Najs.hoppas ni får en fin helg.


Ida

Nu jäklar.

Publicerad 2006-09-07 22:19:51 i Frida W,

Det här är bara ett test. Jag är inte säker på att det kommer att fungera, men om ni kan läsa det här nu har jag precis publicerat min första bloggtext!

Annika

lalalalalala (om jag håller för öronen och sjunger högt kanske världen utanför blir bra igen)

Publicerad 2006-09-07 21:19:57 i Frida W,

idag har inte varit en så bra dag. stiga upp i ottan (04.30) för att äta frukost, klä sig och cykla till klubben. därefter ro ett ganska jobbigt pass (både fysiskt och psykiskt) och bli jättearg på en av mina lagkamrater. efter passet hem igen och duscha och äta lite till och sen ta tåget till stockholm för att börja jobba. mycket på jobbet som vanligt... efter några timmar fick jag ett sms från nyss nämda lagkamrater där hon bad mig förklara varför jag var så arg på henne. jobbigt med konflikter. :? sen några timmar senare fick jag ytterligare ett sms från samma tjej som berättade att vi inte får åka till Boston, eftersom vi blivit bortlottade. Så ingen USA-resa i höst alltså :( jag som hade glatt mig så...efter dessa trista incidenter blev det ganska svårt att fokusera på jobbet. drygt att behöva jobba fram till 18.30... skönt i alla fall att katterna och freddan finns hemma när man kommer hem och vill ta det lite lungt. hoppas morgondagen blir bättre än idag. :D

Ida

Ha ha! här var det jag igen!!!

Publicerad 2006-09-06 15:42:50 i Frida W,

Så tokigt.
Tänka sig att det skulle vara jag igen som skrev. Jag har egentligen inget att tillägga. Fördriver tiden på jobbet. Detta är nackdelen med att vara anställd.
Man måste vara här även om man inte klipper någon. Skit trist. Verkligen. Nog finns det alltid saker att göra men jag är så förbannat less detta ställe (ooops! now its said on the net) så jag vägrar göra saker mina chefer egenterligen ska göra! De gör fan inget ting och då ska fan jag göra lika dant!
Sant som det var sagt!!!

Jaja... kaffe och rök var det ja...

krampuss

Becca

Tjabba tjena hallå

Publicerad 2006-09-05 22:22:35 i Frida W,

Oj. Fy skäms på mig. Dåligare än så här kunde man ju inte bli på att blogga... trodde faktiskt inte det om mig. Men nu, äntligen har mitt liv tyckt hitta en lucka i tiden för att rassla ner några ord.
Hej alla! Så underbart mysigt och ha en egen blogg tillsammans. Men var är Annika? haha... jag kanske inte är sist in i varjefall. Halleluleå!  jaja. jag har lyckats kräka ur mig en massa på min egen blogg... titta så får ni se. (smart utryck, klart man ser om man tittar)

Älskar er allihopen en otroligt massa mer än vad ni kan ana. Underbart att få träffa alla så mycket i sommar... men Tessan: djävla du om du inte ens tittar lite grann på mitt hus nästa ggn!!!
Då... då.... ja... vet jag inte...

Krampuss

http://rastplats.blogg.se

Hola Bandola!

Publicerad 2006-09-05 15:26:46 i Frida W,

Tjolihopp!
Sitter här på jobbet med ett klämt finger och en hals som skulle kunna avslöja att man varit på Metallica konsert (så är tyvärr ej fallet) och tycker väldigt synd om mig själv.
Funderar på att gå hem nu när jag stekte ett ägg till lunch på min egen kropp.
Eller kanske inte. Men det känns som så. Eller kanske inte igen. Usch vad jag luras.
Nu undrar ni kanske vad som är sanning i denna blogg och det ska jag berätta lite snabbt för er men först.

VÄLKOMMEN HEM LMITW!!

Nu ska jag berätta.
I lördags var jag, Mulle och Christians kuse Jenny på Björn Rosenström. Jag var tvyngen att följa med för dom är lite småtända på varandra och håller på att lulla runt hela tiden men ingen vågar ta något intiativ (stavfel?) så jag var det lilla förklädet eller vad man ska kalla det. Det första som hände var nog att det öste verkligen ner när vi var på topp längst fram vid scenen nästan. Efter att ha insett att det var knökfullt i öltältet så körde vi the wet stile istället. faktiskt skitkul, lite som när man sprang i vattenspridaren när man var lite. Detta kan har resuterat i min förkylning, vill inte erkänna det riktigt.

När vi sedan kom hem så skulle jag vara så duktig och inte ta på den nymålade väggen. Ja just det. vi har renoverat hemma. men i alla fall. Då satte jag handen i dörrspringan istället och Jenny stänger dörren.
En fin och lugn röst sa "Jenny, skulle du kunna öppna dörren är du snäll" Jenny fick mer eller mindre panik när hon såg blodet.
Jag tyckte det var rätt fräckt och livet lekte ju. Nu är det inte riktigt lika fräckt längre tyvärr.

Hoppas ni lyckas tolka hoppiga text för jag orkar inte skriva om det så det blir sammanhängande.

Adjöss mina små lärljungar.. Ha ha ha!! Värt!

Thessan

strax jobbe

Publicerad 2006-09-04 08:32:51 i Frida W,

Hej,

kul att se att Lollo is back in da house. Själv ska jag snart gå till jobbet (börjar kl 10 denna vecka - najs), förutom det vanliga så har vi lansering på en sak idag så det är fest med arbkamraterna efter vi slutar. Tråkigt att jag har morgonträning 05.45 i Uppsala imörna så det blir inte till att disfruta på gratisbaren ett endaste dugg ikväll.

Om någon undrar hur det gick med SM i helgen så vann vi inte. Men vi gjorde j-ligt bra ifrån oss och kom 2:a. Vi är skitnöjda. Nästa år vinner vi tillbaka det där guldet.

Nu ska jag ta på mig mina power-kläder och göra mig klar för att gå till jobbet. 

Vi synes i Brynäs eller i Örven.

Puss


ps. som anna redan vet så såg jag pös-skjortemannen (ni vet han som inte fastnar på kort) på konsum förra veckan. Han har inte åldrats en dag sen vi såg honom för snart 9 år sedan på Gotland. Tänk om han har fastnat i någon slags medeltidslimbo?


Ida

Hej LoL!

Publicerad 2006-09-03 22:04:38 i Frida W,

Himmel så roligt att du är i Sverige igen Lollo! Jag har saknar dig i massor massor massor! Jag ringer nån dag när klockan inte är så sen. Hej!

Anna

adress mm

Publicerad 2006-09-03 12:52:01 i Frida W,

Okej här kommer min adress och telefonnummer, ring mig jag har äntligen fast telefon!

Lovisa Rönnblom
c/o Elmstein
Skebokarnsv 281
124 53 Bandhagen

tel:08- 72 20 316

tillbaka

Publicerad 2006-09-03 12:44:33 i Frida W,

Hallå! Nu är jag tillbaka i Stockholom. har inte kunnat blogga, eftersom jag har varit på resande fot de senaste månaderna. Vi h ar fått en skitfin lägenhet i högdalen. Kom och hälsa på, vi har tre rum!!! Vänta bara så ska jag skicka foton från vår resa...

Lollo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela