Frida & Seth

Gott nytt år!!!

Publicerad 2006-12-22 15:54:10 i Frida W,

Jag befinner mig i Colfiorito, Italien denna jul och kommer nog inte upp innan februari. Hoppas ni får en jättemysig jul och ett gott nytt år!!!

Kram!!

Lollo

Ordbajs

Publicerad 2006-12-14 21:59:56 i Frida W,

Härliga tider.
Tittat tillbaka i tiden och upptäckt att wow vad kul man kan ha om man anstränger sig lite. Har klagat så att allt är trist....ingenting händer... men helt plötsligt så händer det grejor... och det var pga mig. Tjej fester.. romantisk middag... nytt jobb...nya ansikten... allt bara ramla på mig... härligt härligt (men farlig farligt).
Så tycker du att du hamnat i en grå trist zon - skyll - dig - själv! skyll - dig - själv (hämtat ur Ice age)!
Ta dig i kragen och hoppa ut i hagen och slå nån som gillar att bli slagen annars blir du tagen. ( vilken poet)

jaja... jag har inget att säga förutom att det är jätte kul att jobba för tessans parents.

Godbajs

Har någon fattat att det är jul?!?

Publicerad 2006-12-07 23:01:23 i Frida W,

Fick lite smått panik när jag läste almanackan och insåg att efter kommande helgs julfest med kören och nästa helgs två arbetspass, så kommer julafton att infinna sig på den tredje helgen! Det är ju inte alls länge kvar! Som tur var kom snön tillbaka igår, så då känns det lite mer vinter igen... Alla ljusslingor är upphängda, gardinerna strukna (fast jag har ett ärr på magen efter en liten strykjärnsincident) så man är väl strax redo för ännu en jul. Bara lite hastigt och lustigt så där... Kanske, om man nån gång kan komma på några bra julklappar! Vi ska dra åt remmarna i år, det brukar gå lite väl överstyr annars. Kostnadstak är regel nummer ett. Men vad ska man handla? Storasyrran fixar det mesta, jag slipper dra mig neråt stan. Men lite vill man gå och titta och våndas själv. Några förslag någon? Vad ska era mammor  och syrror få?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela