Frida & Seth

Bergochdalbana!

Publicerad 2011-04-01 11:28:20 i Frida berättar...,

Söndag förmiddag. Seth har på sitt otroligt gulliga, smörande vis fått skjuts till Leo´s lekland! Lyckan gick inte att ta miste på!

               

               

               

Tisdag morgon. Jag hör Seth prata i sin walkie-talkie ute i vardagsrummet... "Hej. Polisen! Jag behöver hjälp! Jag har kääkis. Ja. Bra. Hejdå!"

Resten av veckan har sonen rentav sprudlat av energi och tjatat mer om Barnens Hus och leklandet än aldrig förr! Fast ett par återfall av "ont i gagen" har fått honom att lägga sig under filten och vila korta stunder också, men lika fort har han kommit på nya lekar och rusat iväg igen! Fastän att jag blir helt slut ibland bara av att se på honom, så älskar jag hans glada jag och hans fantasi!

                

Idag ville Seth spela spel, och hittade ett "gättegoolitt" ett - Lika Par Leka Bäst! Det är lite för avancerat för honom än kan jag tycka, men han lyckades vinna hela tiden ändå! Men konstigt då...när man HITTAR PÅ NYA REGLER HELA TIDEN..!

               

                

                    Å Tilde är alltjämt en riktig hårboll! Dags för en vårklippning!

Det ser ut som att det blir en lugn helg för oss här alltså...i bästa fall hinner jag förbi klädbytardagen i Byske imorgon och Patrick och Seth kanske orkar köpa mer bensin till skotern och dra en repa med den nu när det snöat en del igen!

I övrigt får vi ladda för hotellstugenatten i Malå nästa helg! Då bara måste alla vara friska!

Kommentarer

Postat av: jottan

Publicerad 2011-04-02 16:08:16

Vi ska byta fönster i hela källaren och alla takfönster! Så nu ska det inte kunna regna in mer uppe och bli snyggt och rusktigt inbrottssärkert nere!

Postat av: Lappkullan

Publicerad 2011-04-05 04:04:05

Man ser verkligen hur himla kul han har ändå :)

Underbara bilder!

Postat av: jottan

Publicerad 2011-04-05 18:10:37

Yusen tack hörru! Du ska få se jackan LIVE i vår - jag lovar! Och du ett familjerum är bokat åt oss på självaste PLAZA!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela