Frida & Seth

Dagens Seth-bild...

Publicerad 2010-11-08 17:34:14 i Frida berättar...,



Åkte madrass nedför dagisbacken och sen rakt med huvudet in i altanen!

Svullen och sårig bredvid ögat...som tur är verkar han inte alls ha ont!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2010-11-08 19:36:01

Stackars liten!



Vi lämnade av Ebbis hos Pelles mamma och tog med Emil som så snällt åkte med och var hur lydig och snäll som helst under hela dagen.



Vi köpte ett nytt köksbord, tvättställ och underskåp till toaletten i källaren samt golv dit. Sen massa massa massa annat. Belysning i sinne.



Men kul var det!

Postat av: Anna O

Publicerad 2010-11-10 23:31:52

Du måste kolla igenom mitt inlägg igen för nu har jag lagt upp kort där också.



Annars har det gått jättebra att börja jobba igen. Jag vet inte hur många gånger jag förklarar vad en fadder/gudmor är däremot. Börjar tära på mig.



När jag kom hem ikväll skottade jag min lilla parkering, det tog ändå 20 min och jag var blöt i svett efteråt. Fatta då dig!



Nu sitter jag och försöker bränna en dvdfilm. har laddat hem ett program men det tar sån tid.. Tänk om det skulle fungera då skulle även jag kunna bränna film och ta med på filmkvällar runt om i stan. Jag tycker den här vintern borde bli full av sådana.



Annars är jag lite trött och så, inget nytt under kjolen. Bilen går hyfsat bra också. Jag har lärt en ungdom att man kan säga det när man inte har nåt att säga: Annars då? Bilen går bra? Han har anammat det ganska bra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela