Frida & Seth

Söte Hannes!

Publicerad 2010-06-10 23:05:51 i Frida berättar...,



Jag gillar att dina föräldrar sätter på dig just den här tröjan varje gång det är lite kämpigt för dig..!



"Lucky me"-peppa-upp-dig-tröja för jobbiga, febriga dagar!

Kommentarer

Postat av: jos

Publicerad 2010-06-12 20:08:23

Skratta till när jag läser.. har inte riktigt tänkt att han har haft just den tröjan vid såna tillfällen. Lucky him för att han får en isglass när det vankas hög feber och lucky him för att han får kort härligt hår till sommaren! Igår hade han samma t-shirt när han var och lekte i skeppet på nordanå å köpe-pizza Lucky him igen! Ska ta och blogga. Länge sen nu. Det är bara att dyka upp när det känns rätt. Kan inte garantera myggfritt, men det är härligt ändå. Fast jag kan ha kläckt ur mig att om inte myggorna flyttar så flyttar vi. Tycker dom är jobbiga och inte till nån nytta för nån. Kom just på att Hannes försökte äta en skalbagge idag. Såg det i grevens tid och kunde plocka den från munnen! Nu ska jag ta och blogga.

Postat av: Jottan

Publicerad 2010-06-12 20:28:50

Jag har mamma som jobbar där och pappa som jobbat där så det har blivit ett bra ställe att dumpa barnen på om man behöver ett pyttelitet tag och springa på stan.



Har precis avslutat kalas nummer 1 av 3-4 och är totalt slut. Hoppas att man får lite sömn inatt så att man orkar fortsätta imorgon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela