Frida & Seth

Måndag 7/9

Publicerad 2009-09-07 23:11:56 i Frida berättar...,

Idag körde Saaben först en sväng till Kåge på förmiddagen, sen en tur till Byske vid tvåtiden och efter middagen tankades den för en visit i stan! Nu står den och vilar sig på garageuppfarten.

Seth kallar även Patricks morfar/mormor för "faffa", liksom han gör åt båda far-morföräldrarna sina! Idag fick gammelÖsters besök av barnbarnsbarná och innan det var dags för lunchsovning hann vi leka med "bila" där och "åppa" i studsmattan deras granne har!

Efter lunch och blöjbyte såg jag framemot en timme-nånting framför tv:n. Men icket. De dagar Seth sover längre än nio på morgonen vill han visst inte vila något mitt på dan... Så vi åkte till Josse och Hannes i Byske! Där fick vi kakor och saft, en rundtur på gården och en full hink med lego att ta hem!

Efter middagen byggde vi några höga torn tillsammans av legobitarna och innan kvällsfikat försökte jag och Patrick lära Seth att plocka ihop allt byggmaterial igen. Det gick sådär.

Eftersom Patrick sjukskrev sig från jobbet efter ett par timmar idag, passade jag på att åka till Anna ikväll! Som vanligt kul och mysigt! Rätt som det var ringde det på dörren och ett par flickor bjöd ner till fika ute på gatan! De samlade pengar till sitt fotbollslag genom att sälja kakor och saft vid en vägkorsning - och självklart stöttade vi deras sak! Ett glas saft - 5 kronor. En kaka - 3 kronor. Jag gav dem en tia rakt av, trots att jag och Anna fick varsitt saftglas fyllt en tredjedel och kakorna egentligen var kantresterna ur en långpanna (dock med en festlig svensk mini-flagga fäst på varje kant)!

Det var måndagen.

Vad vet jag om resten av veckan då?


TISDAG: Ska hänga med Erika på förmiddagen. Kl. 20.00 är det sen Idol-premiär i Kus!

ONSDAG: Personalmöte 11-15!

TORSDAG: Jobbar 7-15!

FREDAG: Langos m. Benita & Co!

LÖRDAG: Jobbar 14.00...

SÖNDAG: ...till 15.00!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-09-08 12:19:45

Det går inte att beskriva hur spännande det kommer att bli ikväll med Idol och allt!!!



JÄÄÄÄ

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-09-08 17:28:48

Joru, tack för igår =) Jag ramlade i säng först vid 23 då jag råkade öppna ett pussel jag hittade i garderoben.. oops!



Så idag har jag inte varit direkt aspigg men det har gått det med. Roasten var himla rolig igår, förutom Özz, han är inte rolig alls. Jag tror jag blir hemmavid ikväll men tack för inbjudan iaf och hälsa så gott till brudarna.

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-09-08 19:50:33

Jag kom precis hem med två barn och en sjuk sambo så jag måste organisera så att två sover och de övriga 50% här hemma kan göra klart för imorgon och hinna slänga oss i sofforna på 11 minuter!!



Tack för inbjudan, jag blev verkligen JÄTTEGLAD över den! Hoppas ni har det tokmysigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela