Frida & Seth

Lego!

Publicerad 2009-09-09 08:15:21 i Frida berättar...,

Det är överraskande roligt att bygga med lego har jag förstått! Seth tycker detsamma och han blir som mallig varje gång han lyckats få till ett högt, högt torn! Seth sprattlar hela han och ler stort när vi berömmer hans verk! Detta har vi roat oss med i två dagar!

               

               

               

Kommentarer

Postat av: meta

Publicerad 2009-09-09 11:21:45

Tror jag det, så mycket som hans pappa och farbror tyckte om att bygga med lego.

Postat av: jos

Publicerad 2009-09-10 12:43:10

Vilken tur att Seth fått låna legot. Vill han bygga ännu högre torn så finns det en hink till! Men bara tills Hannes oxå börjar vara intresserad! Snart ska vi åka till Pite för att få information om babysimmet som börjar på måndag. Är sugen att fara till Dollarstore när vi ändå är där, men eftersom att kontot inte är det fettaste så får det bli vid ett senare tillfälle. Vi ska ju ändå till Pite 7 veckor till efter den här. Jaja.. vi hörs!

Postat av: jos

Publicerad 2009-09-10 17:20:16

Nu har vi varit på info. Kommer att bli skitkul det där! Tror att det kommer att vara på torsdagar man kan vara på badhuset med kidsen. Kl 13 lr 14 ska kolla upp mer noga. Så nästa gång du är ledig torsdag kan vi ju dra dit! Snart ska jag åka på Ikea! Ev. nu på söndag lr så till veckan på onsdag. Jippi!

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-09-12 09:24:24

Ang. gården som kom lastbilen igår med 6 kubik jord som ligger och väntar på att få krattas ut och jämna till gräsmattan efter alla träd och buskar.



Sen har Pelles grävt upp en lång "vallgrav" längs hela gatan där häcken ska planteras (häckplantorna kommer i månadsskiftet).

Men den ska grävas ut lite mer och det är bara stenar och rötter så det tar sin tid.



Efter det så ska vi ev. försöka oss på att starta altanbygget på baksidan också, men eftersom Pelle snart börjar om att jobba och jag är hemma med två barn så får vi väl se om den saken.



På agendan ligger en ny ytterdörr och nya källarfönster så det är mycket nu känns det som.



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela