Frida & Seth

Nu ska det beställas!

Publicerad 2008-11-20 19:56:40 i Frida berättar...,

Julkort!

Skämta inte att det är svårt att hålla Seth still när det är dags för fotografering..! För det första ville han inte alls sitta ner, för det andra ville han inte ha luvan på sig, för det tredje var vi hemma hos Anton ikväll för att ta korten och han har väldigt roliga leksaker som Seth tvunget skulle leka med istället och för det fjärde har jag inte åtta armar vilket skulle behövts för att sätta sonen på plats på fällen, hålla hans fingrar borta från vår provisoriska fotobakgrund (en vit gardin), ta ut tutten ur hans mun när det var dags att fota, tjollra med mjukisdjur för att lura fram ett leende från Seth, hålla i kameran och ett finger på avtryckarknappen, sätta på tomteluvan gång på gång och ett par armar till för att få av sig jackan när man blev helt toksvettig av att jaga honom runt i huset för att lyckas ta ett fint julkort! Pust å stånk å stön!

Här är några mindre lyckade kort som blev tagna under "jakten"!

               

               

                

               

               

               

Hur bra resultatet blev efter utgallring av de bättre korten får ni se om några veckor då brevbäraren levererar julkortsskörden!

                 
                                              Förra året valde vi det här!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-11-21 04:39:40

Men alltså så himla söööööt!!! Jag får ont i kroppen av de första två korten när han ser så ledsen och liten ut.

Lilla plutten..

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-11-21 23:20:20

Ja, jag kan inte förstå hur man ska lyckas! Man har tyvärr så skyhöga förväntningar om hur korten ska bli - tokperfekta kort som det bara lyser julvärme av... tjena, som om det skulle gå att ordna på 10 min med en tomtedress och en stressad mamma med kamera som till slut bara stammar... "titta titta titta Emil snälla titta hit. Snälla du får glass, kakor vad du vill. Snäll söta rara. Vi köper vad som helst åt dig på barnens hus. Vi åker till Leos Lekland.. du får vara vaken hur länge du vill... SNÄLLA!!!!!"

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela