Frida & Seth

Grattis Josse!

Publicerad 2008-11-13 09:10:12 i Frida berättar...,



JOSSE FYLLER 29 ÅR IDAG!

GRATTIS!



Hon delar födelsedag med Edward III av England, Whoopi Goldberg och Martin Timell! Och det är idag på hennes dag, 48 dagar kvar av året!

Bebis på väg #2
Josse är förövrigt i vecka 26 nu och förbereder så smått för bebisens ankomst! De har köpt en barnvagn och möblerar om lite så bebisen ska få eget rum på övervåningen!

Josse hade på senaste barnmorskebesöket gått upp tre kilo (mot mina 11 runt samma tid)! Hon har haft lite jobbigt med foglossning, men det verkar ha släppt nu. Snart ska de börja i föräldragruppen och lära sig en massa nyttiga saker inför förlossning/föräldraskap!

De senaste veckorna ar Josse och Rikard skaffat en kattunge som heter Vilmer, som får sova med dem i sängen på natten! Syrran min tycker han är så mysig och när man ringer hem till henne säger hon ofta; "vänta...lyssna nu...hör du?" Då är det Vilmer som spinner och kurrar när hon kliar honom!

Annars har hon jobbat på i Byske, tapetserat om i köket (nya luckor ska monteras snart också), de har slipat trappen och när Josse var i Stockholm i helgen målade hennes karl trappen vit!

Imorgon är familjen bjudna på kalas hemma hos dem, så då ska det bli kul att se allt de hunnit göra! Åsså ska det bli god middag och morotskaka! Å presenter har vi med!

Josse har pratat om att skaffa en egen blogg, för hon inser att det är många som är nyfikna på hennes tillstånd och allt som händer kring henne! Men i väntan på att hon drar igång med skrivandet själv får ni hålla till godo med lite skvaller härifrån!

Kommentarer

Postat av: Thesso

Publicerad 2008-11-13 13:05:41

Grattis grattis grattis!!

Ja Jossan, det är dags att börja blogga nu så vi får följa med dig på resan!



Frida. Du måste ta massor av kort på henne och magen och huset och allt när ni är där. Och Vilmer så klart, inte glömma.

Postat av: Anna from work

Publicerad 2008-11-13 16:50:40

Jag tycker absolut att hon ska skaffa en blogg! Det vore great! Jag skulle lasa den flera ganger per dag. Halsa det!

Postat av: Erika

Publicerad 2008-11-13 20:15:13

Grattis till henne, fråga henne även vad hon har för knep eftersom jag redan i v15 har gått upp lika mycket som hon i v26!? Här inne finns det ju knappt nåt heller..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela