Frida & Seth

Sakta men säkert...

Publicerad 2008-06-16 22:04:41 i Frida W,

Det går just nu lite trögt här hemma, det är faktiskt svårt att fixa till en garagegrund alldeles själv! Stackars Patrick! Hoppas att vi hittar nån hjälp imorgon! Men han jobbar på bra, från tidig morgon, och det ska nog bli ordning på allt till slut!

Jag ska köpa färg och penslar och sen ringa hit brorsan lämplig dag för att han ska få komma igång med knutmålingen! Själv ska jag olja in grillplatsen med en nyans som ska heta "barkbrun" - mörk och fint. Jag fick tipset från "Grill-Stig" som vi var hos i afton för att hämta hem brunnen. Han hade målat sina trädgårsmöbler med detta och det såg bra ut. Och brunnen var stor och stilig, den ska väl bli röd och vit så småningom. Fast vi var tvungna att lämna den maffiga pjäsen i Kusmark hos svärföräldrarna ett tag, för vi har lite ont om plats på vår tomt nu...

Ett släp, som inte är vårat, stod imorse på tomten. Skumt. Men efter närmare kontroll visade det sig vara farstukvistsnickarna som varit och lämnat en del virke här redan. Vi kunde urskilja en bro med fyra trappsteg och insåg då att det släplasset snart ska spikas upp vid vårat hus! Rooligt!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-06-16 22:27:19

Visst är det en generationsgrej. Vi vill ha allt och vi vill ha det nu. Har andra nymålat hus så kan vi inte förstå varför vi inte kan ha så också :-).

Pappa säger alltid att jag ska lugna ner mig, men jag kan inte begripa varför man ska vänta tills man är 40 år innan man ska lägga om plattorna på uppfarten om man ser att det skulle behövas göras nu.

Han säger att om vi ska bo här länge behöver vi inte ha bråttom. Men man vill ju inte att det precis ska vara klart när man är 60 år och kanske ska flytta heller ;-).

Jag vill ha allting gjort nu så att man kan slappna av och njuta... fast...

då skulle man säkert bara se fler saker som faktiskt skulle kunna förbättras.



Vi försöker att hålla oss från att låna till renoveringar, än så länge har vi inte behövt det.

Vi fick låna dräneringspengarna av pappa och försöker verkligen beta av den skulden så snabbt vi bara kan, helst på ett år.



Men till nästa sommar kommer vi nog att hamna där vi också eftersom det ser ut att bli mycket gjort på utsidan. Garage, uppfart, ev målning av huset också.



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela