Frida & Seth

Och annars då?

Publicerad 2008-07-28 23:04:13 i Frida W,

Besök har vi haft här idag! Lagom till smörgåslunchen kom Thessan å Theo, och de stannade över lite kramar och hångel småpojkarna emellan (det är ju faktiskt Pride-vecka), en del barnprat, en promenad och isglass från GLASSBILEN (ja Anna, nu har Thessan sett det med egna ögon att den faktiskt kör ÄNDA HIT UT)!

Jag berättade för Thessan vad jag hörde att 3-4-åriga barn retar varann med på förskolan... De säger; "min mamma", för att provocera de andra ungarna, vilka blir som galna för det är ju "min mamma", "nä, min mamma", nä, MIN mamma"! En jobbarkompis hade varit med om detta på minst två förskolor hon jobbat på! Ja, de är väl värda att slåss för, för mammor är ju faktiskt det bästa som finns! För barnen...får man hoppas! 

Just innan de for hann de också träffa Hannes och hans lillebror! Och jag tyckte mig höra Thessan mumla att hon "blev kär" när hon såg den lille-lille bebisen..!

Hannes med familj hängde sen här hela dagen tills klockan var nästan halv sju och det var dags att natta Seth! Efter vällingen hade han inte något emot att bli buren upp och ner i sängen! Bus, bus, hela dagen!

När han somnade drog jag igång trimmern och gick lös på gräset, maskrosorna och bladen runt och kring husknutar och stubbar! Det kändes bra att få det gjort!

Imorgon åker vi till Carro å Leo så kusinerna får leka och jag får se på all deras renovering på övervåningen! Ska bli skoj! Åsså ska vi bli bjudna på lunch också! Lyxigt värre!

Även, imorgon...

Apoteket.
Hämta mina sandaler på jobbet i stan.
Lämna bok till Thessan.
Jobba kväll-jour-morgon (slutar elva på onsdagmorgon - sen ledig resten av veckan)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela