Frida & Seth

Nio dagar kvar...

Publicerad 2008-01-22 21:13:10 i Frida W,

Idag var vi fyra mammor med bebisar i kyrkan, där vi pratade om julledigheten, om att börja följas på Friskis och Svettis-passen i vår och så klart en hel del om våra ungars mat- och sovklockor! Efter lek och fika, drog vi alla våra barnvagnar runt byn en timme, då vi fick bebisarna att somna och så välbehövlig motion för oss själva!

Jag funderar lite kring hur det ska gå att hoppa runt på gympa-pass under våren för att komma i form till Beach ´08, och inte så mycket funderingar på grund av min totally kassa koordination, utan mer på att både jag och Patrick jobbar skift med helger och kvällspass, vilket ställer till det en del. För man vill ju som sagt vara hälsosam och träna, men jag vill ju inte vara hemifrån alltför mycket heller... En gympamatta framför en träningsvideo hemma i vardagsrummet tror jag inte är lika peppande som en bil full med nyblivna mammor, redo att "slimma till" sina magar efter graviditeten..! (Dagens I-lands-problem...)
 
Ikväll visade Seth för första gången prov på att han kan ta sig framåt! Jag la digitalkameran bara några centimeter från hans utsträckta hand, och han försökte nå den genom att sträcka på sig mer, men det räckte inte. Då tog han spjärn med fötterna mot fåtöljen han hade bakom sig, och till sin förvåning åkte han då fram ett par centimeter! Jag flyttade kameran lite längre ifrån honom, vilket han inte tyckte om, men han prövade en ny variant då han efter en stund satte sina händer framför kroppen och lyfte samtidigt som han drog händerna mot kroppen, och så var han på väg åt kamerahållet! Det var bara så pass att han förflyttade sig fram pyttelite, men han är på G!

Seth är "dutti, dutti"!

image771

image772

image773

image774

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-01-22 21:47:27

Ja tänk, det är som om någon skulle ställa upp och vara barnvakt varje dag - hela dagarna!

Jag har mailat och frågat om priser och om det är nyckelfärdigt, men har inte fått några svar.
Jag blir lite irriterad då jag mailat tre andra tillverkare tidigare som inte svarat än heller.

Vi ska inte åka långt i sommar, det är ju lite svårt med Emil som blir less i bilen efter 5 min.
Men vi ska till:

* Leos Lekland i Luleå eller Umeå.
* Piteå och shoppa.
* Happis och Ikea en extrasväng.
* Ev. söderut också på en scandictripp eftersom jag har så sjukt bra pers.rabatt.

Postat av: jottan hos Anna O

Publicerad 2008-01-23 10:34:30

Du måste lära dig lite roadtriplyx!

Du måste se alla bensinstationer som upplevelser. Handla godis som du inte brukar köpa tex små förpackningar med lite dyrare choklad. Handla vatten på flaska och sitta i bilen och njuta av det. Sedan kan du handla en tidning som du bara tvärkikar i så att det känns helt onödigt men spännande.

Ni kan stanna på en parkeringsficka och sträcka på benen och kika på alla konstiga saker.

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-01-24 20:21:39

Åh!! jag vill bara krama om han och pussa upp han!!!
Sethabstinensen är svår att bära..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela