Frida & Seth

Jobb-eli-jobb-jobb!

Publicerad 2008-01-18 16:50:58 i Frida W,

Nu när Patrick kommer hem från Skelleftehamn ska jag ha kroppkakorna färdiga att ätas, och sen drar jag täcket över mig ett tag, för inatt ska jag ut och jobba igen! Nattvak i stan. Det är så svårt att förbereda sig på att vara vaken en hel natt, men om jag bara har saker att fördriva tiden med så ska det väl gå vägen! Jag kan bara hoppas att de lämnat några sysslor kvar till mig, min arbetskamrater, fast jag vet att vi brukar vara dåliga på att lämna jobbet på kvällen med saker ogjorda... Men med ett elva-timmars-pass framför mig är det bara snällt om de kan göra ett undantag en gång!

Seth hjälpte mig ändå lite på traven med förberedelse, då han var väldigt kinkig och gnällig stora delar av natten till idag. Det var lite feber och säkert lite ont i benet där han fick sprutan, så vi var vakna mellan tre och sex innan vi båda somnade om till halv tio! 

Med mig i "Toyan" till jobbet tar jag med mig lite stillsamt pyssel, boken jag läser som är så himla spännande nu, hela luntan med nyframkallade kort som damp ner i brevlådan idag, och så har jag beställt ingredienser på jobbet så jag kan fylla deras frys med lite gott! Jag tror det ska bakas lite äppelkaka, muffins och kladdkaka under mitt arbetspass... Jag hoppas de blir glada av det!

Vi är förövrigt nyss hemkomna från min mormor, där vi mötte upp Seths kusin, deras mormor och Seths båda mostrar! Vi blev som vanligt bjudna på kok-kaffe och bullar, Tilde skällde ut hemtjänsten som hon alltid gör och så fick vi se prov på Leos nya färdighet - att rulla från rygg- till magläge! Nu sover Seth gott i vaggan nere efter dagens utflykt!
                       image761
                       image762
                       image763
                       image765
                       image766
                       image767
                       image768

Jag hoppas att sonen ska slippa ha ont mer inatt, så hans pappa inte blir så där trött och sur, utan låter mig sova heeela morgondagen! Det är det jag ser fram emot mest med denna tredje jobbarhelg! När jag stiger upp vid fyra, ska jag in i duschen och sen sätta mig i bilen för att åka upp till Byske, där vi är bjudna till syrran på tacos! Ska bli jättegott och mysigt med en lördagkväll med två av mina syskon! Brorsan stannar i stan och tar hand om mamma och pappas hund!

Om fyra timmar drar jag.

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-01-18 22:49:35

hhohoho! vilka roliga bilder =)

Postat av: Thesso

Publicerad 2008-01-19 00:18:03

Vad kul dom där ska ha när dom blir lite äldre..
Du! Den där filten som dom sitter på. Hur gammal är den? Det är nämligen som så att om inte jag missminner mig så är det en lika dan filt som jag hade som snuttefilt när jag var liten. Nåde den som tvättade den!

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-01-20 08:25:43

Flåt! Jag såg att du hade ringt vid tiosnåret och då kändes det försent att ringa upp. Jag var ju på jobbet igår så jag hade teflonen på ljudlöst.

Hade du trevligt hos syrran? Jag ska ladda upp kort nu från i fredags.. oh my god.

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-01-20 09:05:31

Vi kommer att åka i början av April med släp.

För Emil går det skitbra. Jag har redan börjat lämna honom själv några timmar eftersom han inte bryr sig alls om jag är där eller inte. Han leker och springer omkring med de andra vilket är jätteskönt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela