Frida & Seth

Om våra egna sovvanor...

Publicerad 2008-02-13 22:07:13 i Frida W,

Seth, som nu sover hela nätterna, har liksom sina båda föräldrar eget rum. Jag, mamma, sover i storsängen alldeles för mig själv och pappa Patrick sover i datarummet. Jag sa till Anna ikväll när vi pratades vid i telefon, att det är det bästa beslut vi tagit på länge - att ha skilda sovrum!

Jag kan läsa mina böcker så många sidor jag vill och så sent jag orkar, utan att Patrick ska bli irriterad av lampan. Han får i sin tur snarka bäst han vill där inne utan att riskera att bli slagen på mitt i natten! Det var ett evigt gräl förut, om vem som störde vem mest - jag som slogs så han vaknade, eller han som snarkade så jag inte kunde sova..!

Nu har han faktiskt köpt en ask snarkplåster, som heter "Breathe right", och de verkar hjälpa himla bra! Han plåstrar om näsan innan läggdags och säger själv att han sover mycket bättre tack vare dem!

Jag har sett en positiv skillnad i Patricks humör den senaste veckan, han är mycket piggare och gladare än på länge! Han fixar grejer, åker gärna ut och träffar folk (mer villigt än vanligt) och är inte lika tjurig som annars! Om det nu beror på att han får sova mer ostört utan sin snarkning, om det är för att jag är borta mycket och arbetar eller om det är för att han är ledig från sitt jobb och får ta hand om Seth om hela dagarna istället, vet jag inte, men det är en skön stämning i huset nu för tiden!

När och om vi kommer att sova tillsammans i vårt sovrum igen, återstår att se...

                                                         image868

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-02-13 22:39:54

Inte illa alls, alla lösningar är bra, så länge som de funkar :)

Och visst är du partysugen?! den 14:e..

Postat av: Fröken Ostkrok

Publicerad 2008-02-13 22:40:17

He va ja..

Postat av: Frida

Publicerad 2008-02-14 08:52:00

Andå bra lösning må jag säga, i vår säg är det ingen som snarkar iland händer det & då är det jag som står dör det ljudet, ha en bra alla hjärtans dag kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela