Frida & Seth

Vilken dag är det idag..?

Publicerad 2008-08-11 21:15:49 i Frida W,

Imorgon är det tisdag, fast jag har redan haft tisdag hela dagen idag, igår var det lördag fram till middan, för först då kom jag ikapp och insåg att det faktiskt var söndag! Jobbigt att det inte blir onsdag imorgon, för jag räknar dagarna tills jag blir ledig hela helgen - alltså från torsdag klockan elva - men med min tur går väl fre-sön alldeles för fort så jag inte hinner med!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-08-11 23:42:22

Det var inte den bästa på fredag.. En äldre lite stressad kvinna..

Men Carina är också där. Hon vet du ju vem det är!



Fast jag kom på att du borde komma vid sju istället. Då hinner du träffa alla, osså får du se mig jobba =)

Äh, du gör som du hinner och känner för. Till slut kommer du ju att få träffa alla ändå.

Men du är välkommen när som helst iallafall!!



Angående fredag måste jag känna efter den dagen. Just nu har jag kommit in i någon slags semester-noja. Det skulle vara skoj att hitta på saker men egentligen orkar jag inte.. min röv är formad efter soffan efter den här semestern.. =)

Postat av: Elin

Publicerad 2008-08-11 23:46:41

Ja han är så gullig så. Men han sjunger hellre än bra. Eller ibland får han faktiskt till det. Jag fick Buzz Popquiz i present nu och jag vet aldrig vad låtar heter eller vem som sjunger. Tommy vet typ allt så jag blir så fett ägd varje gång. Även i singstar slår den jäveln mig fast jag sjunger bättre för han kan låttexterna:P Inte lätt inte

Postat av: Jottan

Publicerad 2008-08-12 19:58:06

Jag jobbar 7:30-16:30 och vissa kvällar och helger/ månad. Inte så pjokigt faktiskt. Imorgon och ett tag framöver ska vi dock endast storskura badrumsväggar och golv så svettigt lär det bli + att jag kommer att känna mig supertjock när jag ska böja ihop mig hela tiden trots att jag tycker att min mage har försvunnit.

Postat av: Erika

Publicerad 2008-08-12 21:53:26

Äsch, du lär ju märka.. men det är inte ni det handlar om iallafall =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela