Frida & Seth

Pappor pratar också om bajskonsistensen..!

Publicerad 2008-04-08 20:43:16 i Frida W,

                         
Det var fler barn än Seth som gillade bollar idag i kyrkan, men till slut fick han tag på den röda bollen! Han är den av ungarna som inte räds att ta för sig eller krypa över andra för att komma dit han vill! Undrar vart har han fått det ifrån?

Vi var väldigt mycket folk idag, en hel drös små bebisar, några större syskon, mammor och pappor! Min syrra hade med sig Leo, så med dem inräknade var vi nog tjugotre stycken runt fikaborden efter lekstunden! Inte illa!

Och det var fem pensionärer på pensionärscaféet i Ersmarkskyrkan. Vad nu, har vi skrämt bort dem?

När vi började träffas i kyrkan för flera månader sen, var vi bara mammor där med barna. Papporna var skeptiska till det hela och skulle inte följa med!

Det är skönt att ventilera bebisliv med andra, höra hur andra gör för att få det att funka, kunna ge andra tips på hur man kan få ungen att sova på natten, lyssna på roliga saker bebisarna gjort, om hur trött man kan vara och vilka framsteg alla lyckats göra och i vilken ålder de lärde sig masa och krypa.

Och nu, när papporna vissa tisdagar är nästan lika många som mammorna på mammaträffen, är de inte alls blyga att prata om hur de lägger upp dan, att morgonsnusen har guld i mun och kaffet de drack så mycket av från början inte är lika populärt längre - för det kan lätt bli mååånga kaffebesök pappalediga emellan! De diskuterar lika lätt som mammorna om leksaker, tvättning, vilka sovrutiner som kan tänkas vara bäst, hur barnen äter och vad och sen hur deras magar mår efter fullkornsgröten!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-04-09 05:18:32

Nej, inte "jasså Martin". Mera - Jaha, Martin som gått i din klass hela tiden och som kan jämföras med Oskar i relationen.
Spot the difference? =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela