Frida & Seth

Om denna måndag...

Publicerad 2008-04-07 19:16:36 i Frida W,

               image1021
Seth har fått en ny pyjamas! Det står "If I don´t sleep, nobody slepps" på den! Så sant!

Efter lunch idag drog vi ner till Anna för att hämta lite Ikea-prylar som hon så snällt köpt åt oss. Där fick vi se en massa blandade skivor på hög, gamla inspelade favoritprogram, Anna städa med glatt humör och så fick vi oss en liten vattenskvätt alla tre, jagSethåTilde!

Efter att vi packat in oss i bilen igen, åkte vi upp till Carro å Leo. De lånade ut spjälsängen till Seth och jag å Tilde gick ut på en kort promenad - en väldigt kort - för huvva vilket skitväder det är idag! När Seth vaknade busade småkusinerna under babygymet och kröp och masade ikapp på golvet! Vilken fart de har, båda två! Imorgon har Leo inskolning på mammaträffen i Ersmarkskyrkan! Han å Carro kommer dit för första gången!

Middagen åt vi på Morö Höjden. Min mamma hade skaffat ännu fler av Seths nya favoritleksak - bollen! Han var hur glad som helst när han, mormor å morfar kastade, fångade å lekte med de små fotbollarna! Håll upp en boll framför honom och han sprattlar, rulla en boll mot honom och han skrattar glatt! 
               image1022
                                                     You like?

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-04-07 22:48:48

Jag håller tummarna för din jobbansökan menar jag, dygnet runt = 24/7 (24 timmar, 7 dagar i veckan)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela