Frida & Seth

Nio månader gammal...

Publicerad 2008-04-28 12:28:22 i Frida W,

Lika lång tid som jag var gravid, lika lång tid är det nu sen Seth föddes!

Patrick ringde hem från jobbet idag, och sa att han satt i traktorn och tänkte på Seth. På hur han kan sitta i stolen vid köksbordet och skratta, sådär så man bara smälter, och Patrick kom på sig själv att sitta och stor-le och skratta själv åt sin underbare son! 
            image1084
      Det är härligt att Seth kan göra en så glad, fast han inte är i närheten!

Seth har kommit på att han kan få oss runtom att skratta åt honom, och han kör gärna hela registret för att få uppmärksamhet! Han pratar lite "ga-ga-da-da", sträcker ut sin tunga, klappar händerna, stoppar saker i munnen och sträcker ut armarna åt sidorna, kryper snabbt-snabbt iväg över golvet när man jagar honom åsså har han som ett tillgjort skratt som han kör då man vet att han vill vara rolig!

Han kryper och drar sig upp överallt. Tilde är allt lite småless på honom kan jag tro, när han kommer upp till henne i fåtöljen när hon ligger och sover... Han har inte lärt sig att han ska "stryka försiktigt", utan slår hellre med öppen hand eller med en leksak på henne, för att busa lite. Oftast går Tilde ifrån, men ibland nån gång, kan hon själv komma med något som de ska ha dragkamp om eller så går hon fram och pussar Seth ren från gröt på kinderna, i munnen och så kan hon passa på att rengöra hans fötter också - till Seths förtjusning!

                     

Annars väntar vi fortfarande på att få komma på ett nytt hörseltest för att kolla upp högerörat ordentligt. Vi fick ett brev för ett tag sen där det stod att vi ska få en remiss till Umeå, eftersom det var sån lång kötid här i stan. Men det verkar ju vara lika långa köer där borta också..!

Men ifall det skulle visa sig vara nån hörselnedsättning på det örat, så verkar det inte vara något större problem, för hör - det gör Seth! Speciellt mycket hör han när man ska ge honom mat, för då måste han vända sig åt alla andra håll än mot skeden!

Seth sover som sagt hela nätterna, från sju-åtta till allt mellan halv sex till åtta. Sen hinner han sova två till tre pass under dagen också, på ungefär två timmar. "Sover de bra på dagen, har de också bra nätter", har jag hört. Och det verkar ju stämma in bra på Seth!


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-04-28 14:19:18

Det är kanske därför Leo inte sover så bra på nätterna då han inte sover så bra på dagarna??

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-04-28 21:54:31

Nu går jag och lägger mig efter att just ha suttit en timma i telefon med min middagsdejt imorrn. Godnatt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela