Frida & Seth

Söndag på Ikea...

Publicerad 2007-12-03 14:45:50 i Frida W,

Trippen till Ikea var lååång, men vi fick hem en massa fina saker!

                         

                         

Seth gillade inte den dryga tre timmar långa bilfärden, och det slet lite i mammamagen när han var så ledsen. Vi tog ett par pauser både på väg upp och på väg hem, så att han fick sträcka på sig, men inne på Ikea hade han mycket att titta på, så det gick bättre. Han låg i vagnen med stora ögon medan vi plockade på oss mer och mer varor, men efter maten blev han trött, gnuggade ögonen en kort stund och somnade sen i den ställningen, med händerna lite knutna över sina ögon... Vi fortsatte vår shoppingdag och la ner servetter, ljuskoppar, badrumsmattor, lampor och krukor i Ikeavagnen och efter tre timmar inne på stället fyllde vi bilen och släpen och började köra hem.

Mot Kåge, där vi lämnat av Tilde på morgonen hos Patricks mormor och morfar. Där hade hon haft det bra, fått vara ute på promenad, sprungit runt på gården när det skottades snö och gnagt lite på ett hundben. Men hon hade inte ätit sin mat, torrfodret, vilket oroade mormorn lite. "Fast fläskfilé gick ju bra"! Det är en bortskämd liten hund vi har, med egen handlarlista till Ikea, för korgen är ju hennes, och strutsen också, för vi tyckte det skulle se så roligt ut när hon bar omkring på den! Ibland tycker Patrick att vi (och speciellt jag) skämmer bort henne alltför mycket, men jag menar "varför inte"?

image584


Nu väntar jag på att Patrick ska vakna och stiga upp efter sitt nattpass på jobbet, så jag vågar börja slita upp alla kartonger och skruva ihop de nya möblerna. Kom sen förbi och kika hur vi fått det!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-12-03 21:10:13

Det var fina saker hörrödu.
Nu ska jag sätta mig med pusslet och lägga färdigt det ikväll. Sen ska jag försöka sova i lagom tid.
Jag ska få skjuts av min egen bil imorrn! Lite konstigt va =)
Men utlånat är utlånat, jag borde vara med bil igen till helgen.
Hej!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela