Frida & Seth

Om vardagslyx...

Publicerad 2007-12-04 21:28:44 i Frida W,

Ibland är det bara så lite som behövs för att må gott. Det kan vara när man får mysa med familjen, titta på stjärnorna eller se på snön som faller. Enkel vardagslyx är tvättmaskin i huset, god mat, ett roligt mail, att få en stund för sig själv, ett studsande glatt välkomnande hem av hunden - även om man bara varit ute med soporna, egenskaperna man ser hos sonen och utveckligen han genomgår dag för dag. Nu kan han till exempel ibland lägga armarna om halsen på en när man håller om honom eller stryka mjukt med händerna över ens ansikte. Då smälter mammahjärtat! Att få tända ljus på kvällen är mysigt liksom att få lägga sig i sängen i nya sängkläder och att få sova på mage. Bara en sån sak...

Återigen, när jag var gravid, var det liksom fysiskt omöjligt att få sova på mage, och det var en av grejerna som jag hela tiden längtade efter att kunna göra igen. På jobbet blev magen för stor för vissa moment så arbetskamraterna fick ta de bitarna och mina pyjamasbyxor började till slut strama åt för mycket så jag fick lov att lägga dem längst in i garderoben. Magen syntes, minst sagt, och den gjorde en otymplig. Men den var bra ibland för man kunde lätt vila tallriken på den när man åt middag i soffan! Men jag saknade ofta att få sova på mage...


image587
Nu kan jag äntligen ligga på mage igen, precis som Leo och Seth gör här!

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-12-04 22:39:44

De där två ser ju ut att hänga ganska bra. En blivande bästis?

Jo, angående mina vänner så kan jag inte ställa så höga krav. Jag lägger ribban lågt för att sen kunna höjja den gång på gång. Det blir många som sållas bort under åren men de som blir kvar kan vi kalla "skummet på grädden på moset".
Du är en av dem!

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-12-04 22:41:47

Tack för lyckönskningen och peppningen inför imorgon. I will do it, men jag kommer att vara pömsig framåt 10-snåret, pömsig som s*tan

Postat av: Jottan

Publicerad 2007-12-05 21:45:09

Man märker ju att man får mer och mer egentid för varje månad. Nu skulle man ju kunna sitta framför tv:n hela dagen och Emil leker själv med sina bilar och andra leksaker. Nu gör man ju inte det, men tanken på att sätta sig ner ett tag finns ju inte när de är jättesmå.

Dessutom kan man säga till Emil nu och han lyssnar och lär sig, tidigare så har han bara hittat på hyss, men man har inte kunnat prata med honom.

Nu längtar jag tills han börjar rita gubbar och lär sig lite mera ord så att han lättare kan uttrycka sig eftersom det blir mycket irritation från honom när han försöker prata och jag inte kan förstå vad han vill. :-).

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-12-06 00:26:52

Jag har besök nu =) Han hade sett skräckfilm med sin huskompis och vågade inte sova ensam. Hihi!
Vem ställer inte upp på en sån söt begäran =)
Nu duschar han...
Jag har köpt schampa/duschtvål för killar..så han ska slippa lukta tjej ifall han duschar här nångång. Hoppas han använder det nu, jag lär ju märka.

Jag är tänkt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela