Om julbordets rester...
Det är inte klokt vad man är slösaktig! Till ett annat år ska inte så här mycket mat kastas och ratas för att man längtar efter något annat! Som idag, till middag serverades kroppkakor med lingonsylt hos oss. Det var gott, efter att ha satt i oss alla köttbullar, all skinka och diverse revbensspjäll som aldrig blev uppätet på julafton. Nu är vår bruna soptunna lite mer fylld än vanligt, men som sagt, jag har kommit på ett superbra tips på hur man undviker att slänga maten!
SMÖRGÅSTÅRTA!
Tänk bara, med en god tårtbotten kan man så slänga på nästan allt som man dukar fram till julaftonsmiddagen... Leverpastejen -ja! Skinkan -ja! Mimosasalladen -ja! Grönsalladen -ja! Osten -ja! Laxen -ja! Grädden från Ris á la Maltan -ja! Bregottet -ja! Köttbullarna uppepå -ja!
Nice, va? You like?
SMÖRGÅSTÅRTA!
Tänk bara, med en god tårtbotten kan man så slänga på nästan allt som man dukar fram till julaftonsmiddagen... Leverpastejen -ja! Skinkan -ja! Mimosasalladen -ja! Grönsalladen -ja! Osten -ja! Laxen -ja! Grädden från Ris á la Maltan -ja! Bregottet -ja! Köttbullarna uppepå -ja!
Nice, va? You like?