Frida & Seth

Nu tändas tusen juleljus...

Publicerad 2007-12-15 21:54:13 i Frida W,

Vi hade barnvakt i afton. Min mamma och pappa kom förbi och skötte Seth, medans jag var i Kåge och lyssnade till "Julton" och Kåge mottetör och Patrick åkte på firmafest på Sunnanå. Jag satt lite småstressad i kyrkbänken och hörde Anna sjunga duett och hela kören stämma in rejält i bland annat  "O helga natt" och "Ding Dong". Mycket fint, mäktigt och stämningsfullt! Jag satt där och sjöng med i mitt huvud, och kom på mig själv med att faktiskt komma ihåg alt-stämman i jullåtarna. Lite smått förvånad och lite smått stolt att jag kunde, eftersom jag framfört dessa låtar inför publik endast en gång med denna kör, och det för ett år sen precis.

                                                                              image613

Det har inte blivit av så många gånger att jag lämnat Seth, så jag ser det fortfarande som en träningsgrej, nånting som säkert kommer att gå bättre för mig ju fler gånger jag provar det. Och det är dags att börja slappa av lite nu, eftersom tanken är att jag ska ut och jobba två månader nästa år. Under februari och mars har Patrick ansökt om pappaledighet, och jag ska arbeta för att killarna ska få sin tid tillsammans. Jag vet inte vart jag hamnar än, men jag hoppas allt att min arbetsplats inte kommer att ligga så långt bort... (Kåge, Kåge!)

Seth hade sovit större delen av de knappa två timmar jag var borta, och annars varit så snäll med mormor och morfar, så de tyckte gott att jag kan sluta oroa mig! Det är ju så sant som det är sagt, men ändå lättare sagt än gjort..! Tack igen för hjälpen! 

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2007-12-16 10:51:27

Jag vet inte vad mer jag kan berätta om Mannen..
Han är snygg när han kör skoter, fast det är han iofs annars också =)
Han är snäll och mysig.
Han är najs. Riktigt najs!

Nu sitter jag och hoppas att han ska ringa och bjuda hem mig till sig.. Haha! det lär aldrig ske för han lär vara ute med skotern tills bensinen tar slut.

Jag får väl sätta mig och plugga istället. Det behövs iofs också. Men det är som fint väder ute också...
Kanske måste ut på en liten prommis...
NEJ! först plugga, sen prommis..
Fast då har väl den lilla solen som lyser hunnit försvinna.
Alla dessa val!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela