Frida & Seth

Denna vecka...

Publicerad 2009-08-31 09:19:58 i Frida berättar...,

Måndag: Lämnar Seth på dagis före lunch och åker iväg till jobbet. Hemma igen ikväll när alla sover.

Tisdag: Samma sak, fast jag lämnar Seth några timmar senare. Han kommer att ha riktiga kort-dagar på dagis varannan vecka ungefär. 13.45-15.30.

Onsdag: Ledig. Tacknockar ska målas. Jag ska styras upp i luften i en sky-lift!

Torsdag: Samma som måndag, men jag sover över på jobbet.

Fredag: Avslutar mitt pass efter lunch. Ledig igen HELA helgen!

Lördag: Funderar starkt på KLÄDBYTARDAGEN i Bureå.

Söndag: Ja, vad ska man säga om dessa dagar..? Fast för mig, denna söndag, blir det ingen räkna-ner-för-att -börja-jobba-måndagmorgon...jag är fortsatt ledig till onsdag kl. 11.00!

Om om om..!

Publicerad 2009-08-29 20:43:24 i Frida berättar...,

Vi har spekulerat flera gånger i vad Seth ska bli när han blir stor.

Just nu visar han talang som REGISSÖR!

Efter att ha varit väldigt bortskämda med att Seth lekt själv (och vi själva kunnat nöta soffa) har sonen nu mer och mer börjat inbegripa oss i leken!

Han börjar med att dra valfri person (oftast mig) i fingret och säga "ooomm" med läpparna väldigt rundade i o:et. När han väl har fått en på fötter leder han sin "statist" till det rum där allt ska utspela sig. Sen pekar han åt en vart man ska sätta sig. "Sitta där", säger han och pekar vanligtvis ner mot en punkt i golvet. Om leken innefattar en boll ger han sen instruktioner i huruvida den ska rullas eller kastas också!Att rita börjar också bli mer och mer intressant.
So far har han hunnit rita fina streck på kökstapeten, på köksbordet och på sin motorcykel. Kritstrecken hemma i morfar´s sovrum är också kvar.

En sån gång, om han ritat på förbjudet område, och man säger till på skarpen åt Seth, blir han först lite ställd. Helt allvarlig i blicken och väntar liksom på en bättre reaktion från oss än de sura miner vi ger... Får han inte det lutar han sig istället mot en, lägger huvudet lite på sne och säger "heeeeejjjj"..! Det är hans sätt att be om förlåtelse och korrigera en dålig stämning, och det är klart, man har inte långt till ett stort leende när han sätter den sidan till!

29 augusti.

Publicerad 2009-08-29 20:02:55 i Frida berättar...,

07.45 Jag och Seth steg upp. Grattade Tilde!

09.30 Vi tre åkte till loppisen i Byske By!Seth hittade ett par nya kompisar i Hannes (andra) kusiner John och Mary!

  12.00-14.30 SOVNING!

15.00 Kalasfika för Tilde!

17.00 Middag (Köttsoppa)

17.30 Kalasfika igen!

 18.00-19.00 Lek med loppisfynden!

  

 

20.00 Tilde pustar ut efter födelsedagen!Puss på dig, gumman!

En kändis i tidningen!

Publicerad 2009-08-29 19:41:47 i Frida berättar...,

GRATULATIONER på BB-sidan!Josefin Wikström och Rickard Lundmark, som fick sin Hannes den 15 februari . Han vägde 3 600 g och 50 cm lång.

Emelie
Eriksson och Joel Lundmark, fick sin Linn överraskande en månad tidigt. Linn föddes den 9 aug. Hon vägde 2 355 g och 47 cm lång.

Grattiskramar från familjen.

Lunch/middagstips!!

Publicerad 2009-08-29 08:19:56 i Frida berättar...,

Igår var jag, Seth och Meta på Matfesten!

Vi provsmakade av maten och Seth körde elbil!Black & White - helt OK.

Tacotallrik - gott!

Västerbottensostparfait m. hjortronsylt - en höjdare!

Glasstoast - uuuuäääähhh!& Leffe dök upp på Norrans vimmelsidor!

Soffan!

Publicerad 2009-08-24 16:03:25 i Frida berättar...,


1000 kr /Blocket.

Jihoo! Snart är det färdigmöblerat!

Mattan från Ellos kommer vilken dag som helst och på den ska ett sånt här soffbord stå!

 Soffbordet donerar Josse!

Lördagen...

Publicerad 2009-08-23 11:19:23 i Frida berättar...,

Efter avslutat arbetspass igår bjöd vi in oss på grillning hos Jennie & Co!Det var som värsta sommardagen - det kändes som semester!


Efter middagen fortsatte min kväll i Bureå!

Konstigt. Hela kvällen kändes som höst!

Jessica fyller år idag och vi firade henne i förskott! 

 

   

Ungarna update!

Publicerad 2009-08-23 11:02:22 i Frida berättar...,

Seth fortsätter halta. Vi får bara rådet att avvakta. Eftersom han inte klagar över nån smärta i foten gör vi just så - avvaktar.

                     

                     

Tilde behöver få sina klor klippta. När hon rör sig i huset om nätterna hör man henne alltför väl på klick-golven. Och när jag borstar tänderna på nedervåningen hör jag henne väldigt tydligt spurta uppför trappan för att hinna sno åt sig bäst-platsen i sängen!

Att fylla upp ett rum...

Publicerad 2009-08-23 10:48:46 i Frida berättar...,

Patrick är på väg till Umeå nu för att köpa en bäddsoffa. En bäddsoffa med divan-del. 2 meter och trettio centimeter bred. Hela soffan alltså.

Till veckan (hoppas, hoppas imorgon) kommer en sändning från Ellos med lampa, matta och gardiner!

Vi väntar fortfarande på snickaren som ska sätta upp taklisterna innan vi skruvar upp hyllor och tavlor.

Men till helgen kanske...då kan rummet vara klart!Just det! Nån som har ett soffbord till övers?

Skiftgång...

Publicerad 2009-08-20 20:59:59 i Frida berättar...,

Jag och Patrick fortsätter att jobba om varandra vecka efter vecka. Vi arbetar olika skift och kommer liksom aldrig ikapp i rytm. Speciellt de veckor han går eftermiddag träffas vi bara (om vi har tur) ett par timmar på morgon när den som har fått sovmorgon stiger upp! Annars åker man iväg tidigt till jobbet innan den andra har vaknat och efter avslutat kvällspass kommer den andre hem när resten av familjen har gått och lagt sig.

Imorgon räknar Patrick ner för helg! Han jobbar bara till tolv och är ledig till måndag eftermiddag! Själv står jag väl och packar övernattningskassen när han kommer hem. Jag har jobbarhelg. Jag hoppas vi äter middag ihop på lördag, men sen ska jag iväg på fest på kvällen. Söndag blir det väl sovmorgon för Patrick och när Seth vaknar efter lunchsovningen åker jag iväg igen. På måndag ligger jag antagligen och sover när Patrick går av sitt skift. Tisdag är jag ledig. Onsdag-torsdag ser väl ut som måndagen. Nästa fredag följs vi med Seth till tandläkaren (första besöket!) innan Patrick kör till jobbet och jag och Seth fortsätter första dan på min tre-dagars-ledighet! Nästa lördag firar HELA FAMILJEN Tilde - som fyller fyra år!Nä nu!

Publicerad 2009-08-20 20:23:58 i Frida berättar...,

En ostkrokspåse ligger och väntar på mig på soffbordet!

Det är fan dags att lägga av med det här snacksandet snart!

Alltså, EFTER den här påsen...

Måndagsrapporten...

Publicerad 2009-08-17 21:27:23 i Seth berättar...,

"Idag fick jag vara hemma från dagis och istället bjuda Anton och hans mamma på frukost och sen hade vi jättekul inne i nya rummet och vi snurrade runt på golvet och i datastolen! Han är allt bra rolig, han Anton! Vi kramades mycket när han skulle hem och sen fick jag lägga mig och sova! Mamma väckte mig när hon duschat klart och då åkte vi bil till gammelmormor och hämtade upp min mormor och sen åkte vi iväg igen. Hon satt bak med mig och pekade ut allt roligt runt stan - traktorer, båtar och en STOR vattenfontän mitt i älven! Vi kom fram till mormors "trollgubbe" till slut. Han är kiropraktor och han hjälpte mig med min fot. Jag satt som ett ljus uppe på britsen medans han töjde och tryckte och sträckte och knådade och masserade foten som jag stukade i torsdags! Han tyckte jag var jätteduktig! Det tyckte mamma och mormor också! Sen träffade vi pappa på en stor parkering och jag fick klättra in i hans bil och åka hem. Mamma körde till jobbet. Hemma åt vi köttbullar och stuvade makaroner - pappas specialité - och det var jättegott! Sen kom Hannes och Ossian förbi och alla vi tre killar turades om att köra min nya motorcykel som jag fick av farbror Rickard när jag fyllde år! Jag har inte haft så mycket till övers för den förut, men ikväll skrattade jag av bara farten! Sen sa pappa till mamma i telefon att jag inte haltar längre, så det verkar bli dagis för mig imorgon!"

                                       

Spara minnena i en fotobok!

Publicerad 2009-08-16 19:34:45 i Frida berättar...,

Bloggen är ett perfekt ställe att skriva ner och lagra alla minnen och berätta för sig själv och för andra om hur livet i allmänhet och vardagen i synnerhet ter sig. Som en dagbok som man enkelt kan klicka sig igenom och genom gamla inlägg komma ihåg och minnas vad som hänt senaste åren och som lett en dit man är idag.

På jobbet i veckan fick jag tipset att beställa min egna fotobok från FUJI direkt, och på så vis kunna dela med mig av och visa upp favoritbilderna för alla - närsomhelst! Proffsigare än ett fotoalbum! Bara att ladda hem ett program och låta fotoboks-ideérna ta form!

            

Min fotobok skulle kunna innehålla Seths kort från alla olika vinklar och om hans utveckling och om hans framsteg. Hur lätt som helst skulle jag kunna fylla sida efter sida via FUJI direkts hemsida och få hem en snygg bok i hårt eller mjukt omslag!

Min fotobok kunde också handla om vårt hus och om alla renoveringar vi hunnit med sen vi köpte det. Jag skulle kunna ladda ner före- och efterbilder på husets olika rum och skriva ner några rader om byggår och roliga episoder kring byggnationerna! En sån bok skulle vara kul att ha!

Jag skulle kunna bestämma precis hur min fotobok ska se ut! Det finns massor att välja mellan; om jag vill ha en egen bild på framsidan, vad som ska stå på de olika sidorna, hur många sidor jag vill att den ska innehålla, färger, textsnitt och effekter..!

           

Min arbetskompis tipsade vidare om att FUJI direkt nu erbjuder en gratis fotobok till oss bloggare som skriver om denna produkt med minst 100 ord! Jag är då peppad på att ladda hem en!

Testa du också!

Vi har hängt i Jörn idag!

Publicerad 2009-08-15 20:45:58 i Frida berättar...,Släkt och familj träffades idag i farmor och farfars gamla hus i Jörn.
Vi åt och drack och busade ihop hela dagen!Josse, Hannes, min farbror Gunnar och min kusin Christine!

   Hannes blir 6 månader idag!

   

Trippel Seth!Alltid lika söte Hugo!När han inte bara är störtcool..!Köket i farfars hus.Vardagsrummet.En heltäckningsmatta kanske skulle vara nåt..?
Väldigt skön att öva krypa på!

Seth skålar!

  

Stuprör är visst det senaste...på lekfronten alltså!Min pappa och hans brorsa Gunnar.

  

En gungstol gjord av en ölburk!Vuxenpoängen går till...

Publicerad 2009-08-14 18:50:43 i Frida berättar...,

Seth har slutat äta välling morgon/kväll. Det känns som att han har blivit stor!

Istället gör vi nu iordning en filtallrik och en smörgås eller en gröt. Det är ju typ vuxenpoäng till Seth...redan!

För att göda på honom extra fick vi ju rådet på BVC att tillsätta mer fett och gräddprodukter i hans mat, så nu sitter Seth och äter havregrynsgröt med hallonsylt och vispgrädde! Jag var tvungen att smaka en liten sked - MUMMA - så gott!

Tråkigt för mig bara att jag borde byta ut allt fett och gräddprodukterna till NO FAT/LIGHT..!

Josse drömde i natt att Seth blev gipsad..!

Publicerad 2009-08-14 18:42:08 i Frida berättar...,

Besök på vårdcentralen idag. Jag ville bara kolla upp hur det stod till, fastän jag brukar gå på allmäntillståndet för det mesta. Men en linkande Seth är ju lite oroande...

Seth gick, lika haltande som igår, fram till doktorns rum när vi blev uppropade.

Doktorn vred och vände på båda fötterna. Inget ont. Inget brutet i alla fall. I värsta fall en stukning. Fast Seths fot borde ha varit svullen då...

                              ?

Så vi avvaktar till efter helgen och hoppas att han slutat halta då.

En lite stillsammare Seth...

Publicerad 2009-08-13 17:40:59 i Frida berättar...,

Seth har vrickat foten!

Nånting åt det hållet i alla fall. När jag hämtade honom på dagis berättade fröken att det hänt en liten olycka... Han hade ramlat ner från en stock som han balanserade på.

Nu haltar han rejält när han går men klagar inget på att han har ont. Jag å andra sidan grinar illa då han försökt snurra och hoppa runt...! Men han rör sig väldigt lite för att vara Seth...

Ingen svullnad. Ingen gråt. Jo, förresten. Han gråter när jag försöker fånga hans haltande gång på videokameran - det är visst inte läge att filma honom i afton..!

Om jag råkade ha typ 2000 spänn över nu...

Publicerad 2009-08-11 20:48:30 i Frida berättar...,


                                                                                                   Ryamatta 499:- ELLOS

 Handduksstege 225:- ÅHLENS

  Bordslampa 399:- ELLOS

Kuddfodral 3-pack 59:- ELLOS

Ljusstake 99:- ELLOS

Golvlampa 399:- ELLOS

Öljettlängder 169:- ELLOS

Sittpuff 200:- ÅHLENS


Är alltså inne i en beige/blå period... Intressant det där...

Vi ska försöka få tag i en fin, användbar bäddsoffa till vårt nya rum på nedervåningen. Med ett litet soffbord till. Sen har vi kommit fram till att det nog kommer att användas som lekrum för Seth, så även leksaksförvaring nånstans alltså. Sittpuffen slukar nog en del grejer... Kanske skulle sätta upp fler såna på önskelistan..?

Våran Tilde!

Publicerad 2009-08-10 19:12:03 i Frida berättar...,

Det är inte lätt i värmen!


"Hunden svettas inte genom huden som vi människor gör. Hunden svettas bara genom tassar och mun. Av den anledningen är de mycket känsliga för värme och överhettning."


"När hunden blir varm börjar den flåsa."
(Se bilder)

"Om man ser att hunden är lättare medtagen kan man kyla den med vatten, blöta handdukar eller ett bad i närmaste vattendrag." (Synd bara att Tilde är en riktig badkruka! Men ni vet...sådan matte sådan hund!)


Nu hoppas vi få uppleva det där regnovädret ikväll som alla har pratat om, så Tilde och vi andra också kan sluta flåsa! 

Vår tvååring!

Publicerad 2009-08-09 13:18:55 i Frida berättar...,

                      

Sitter och funderar på hur vår Seth - tvååringen nu - beter sig och hur han utvecklats på sistone. Sakta, sakta börjar han haka på nya sätt och hitta på fler saker.

Det känns som att jag hinner följa med i allt (fast om ett halvår kan jag väl inte förstå så länge sen det var "han inte kunde")...

Seth har ju alltjämt sen han lärde sig gå och springa farit runt i ständigt hög fart och nyfiket utforskat många vägar och skrymslen! Fortfarande tar han sig hellre fram på snabbaste sätt än går i sakta mak. Som tur är håller han sig oftast inom tomtgränsen ändå när vi är hemma och vi slipper vara alltför oroliga att han ska rusa ut på bilvägen! Värre är då vi inte befinner oss på hemmaplan, då är allt så otroligt intressant överallt!

Men han har ändå börjat lugna ner sig en smula. Han kan sitta och rita i nån minut i sträck, han satt hos farmor och spelade keyboard och sjöng i FLERA minuter och jag har fått honom att stanna upp några sekunder för att höra mig läsa böcker för honom nu (fast när han väl hämtat boken och satt sig tillrätta med mig i soffan och jag försöker vända den rätt då jag inte tycker att man kan läsa en bok uppochner, ja, då har han redan tappat intresset... Men snart så..?) och han har sett nåt avsnitt av "Den vita stenen" så nu kan han stå still i mer än ett ögonblick och smeka kinden med en sten han hittat på grusgången våran..!

                                   

Seth pratar en massa nonsen hela tiden, men rätt som det är kommer nya ord som han antingen härmar direkt efter en själv eller bara ord sådär som legat och ruvat på tungan hans! Folk säger ju att det "bara kommer" det här när de börjar prata, så vänta bara, snart ska nog Seth kunna förmedla det mesta! Jag märker att han försöker lite extra och att det går lättare nu på nåt vis! Jag tycker att han hör hur bra som helst, det är ibland ofattbart att han förstår så pass mycket av det man samtalar om, men det är bara det att han inte alltid känner för att lyssna..!

Men det är ju jättefrustrerande att inte kunna säga allt som man tänker och inte få fram allt det man vill! Jag fattar det!Fast med bara ett litet slit i våra händer och ordet "ooomm" (kom) så kan sonen ändå få oss dit han vill och sen peka på vad han har tänkt sig! Det är så gulligt!

Nästan lika gulligt som när Tilde hamnar på efterkälken när vi är på promenad och Seth ropar bakåt från vagnen "TILDA!" "OOOMM!", åsså kommer hon springande! "Heeeeej" hälsar Seth!

Men ärligt så fattar man ju faktiskt väldigt mycket av det han säger ändå när jag tänker efter. "Sitta där", "ligga här", "äta där", "gunga däja", "hoppa här"..! What´s not to förstå då?!?

                  

Seth har blivit om möjligt ännu mer mammig under sommaren och jag får så mycket kärlek! Nu har han börjat hålla fast mitt ansikte med båda händerna om mina kinder och dra mig mot sig och SMACK puss på munnen! Fatta romantic kille! Åsså har han börjat pussas på kinderna - liten Sethmun-puss på högra och sen måste jag vända andra kinden till så han kan ge en puss där också! Det tar ett par omgångar innan han är nöjd och han skrattar förtjust när jag visar hur glad jag blir! 

Seths kramar mitt i leken går heller inte av för hackor! "Mamma"... "Ja"? "Heeeej"..!  

Hi, hi, hi!

Publicerad 2009-08-08 22:47:55 i Frida berättar...,

Små bananflugor blir väldigt irriterade/stressade av att bli förföljda av datormusens pil upp och ner över skärmen..!

= Dagens discovery!
Nyflyttat!

Publicerad 2009-08-08 22:28:12 i Frida berättar...,

Nu sitter jag och bloggar på nedervåningen!

Yes, datorn och skrivbordet har flyttat in i det nya sovrummet!

Sovrum och sovrum... Vi har fortfarande inte helt bestämt hur vi ska utnyttja det egentligen...

Men vi har en kontorsdel nu i alla fall och inom kort ska jag försöka övertyga Patrick om att sätta upp lite hyllplan och en stor tygtavla (som ändå bara väntar ute i förrådet) för att göra denna hörna av rummet klart!Nu ska det väl kunna bli lättare att sitta vid datorn närsom, liksom. Nu kan jag skriva mitt i natten då jag inte kan sova! Nu kan jag maila medan Seth ränner runt bredvid mig! Nedervåningen är ju så mycket mer Seth-vänlig!

Kompletterande foton när vi var hos...

Publicerad 2009-08-02 13:56:01 i Frida berättar...,


 
...RENARNA!"Det går inte att öppna där", sa jag till en nyfiken Seth, som var lika fascinerad (om inte mer) av några av djurinhängningarnas låsanordningar..."Nej, vi har ingen nyckel..."

"Men åååh, titta här! Vilka fina renar!" (Ena sekunden)Andra sekunden ska jag, efter att ha fotat djuren, kolla så att Seth inte missar nåt av vad som händer.

Det tar en tredje sekund eller så att fatta, att inse, att begripa...

...UNGEN ÄR INNANFÖR STÄNGSLET!

Vi bad så försiktigt vi kunde (utan att röja det tillstånd av panik som rådde i oss) att han skulle ta våra händer och komma tillbaka ut igen. Han stod bara och tittade på oss tillbaka.Gilla läget. Rädda den som räddas kan!Jag klättrade upp för stängslet och ner i renboet, plockade snabbt åt mig Seth som nu fått syn på en spännande pinne han bara skulle ha, och lyfte över honom till Patrick. Sen kom jag mig också över på säker mark!"Som värsta actionhjälten", beskrev Patrick mig för en polare i telefon lite senare!


There you have it!

Happy summer!

Publicerad 2009-08-01 23:05:00 i Frida berättar...,

Semestern är strax slut..!

måndag är det åter dags att åka till jobbet..!

Sex veckor har gått nu och jag försöker minnas vart tiden tog vägen!Innan första officiella semesterdagen kom hann jag fylla år!Början av ledigheten var full av sol och värme och kvava sovrum och fläktar på högsta varv! I typ tio dar!

Jag minns att jag tyckte tiden gick sådär lagom sakta där i början, sådär som att man hann njuta av varje dag ordentligt och vi gjorde det som föll oss in och hälsade på familj och vänner lite eftersom.

Jag har läst böcker i massor, men har under senare delen av ledigheten inte suttit ute i nån solstol och bläddrat i dem, för vädret har ju varit som det vart... Då har det passat bra med lite "Allsång" och Ernst på tv istället! 

  

Badpojkar!

  

Karusell och sköna brillor hör sommaren till!

  

Bowling och Piteåtripp!Sen var det 15-årsjubileum!

Och släktträffar!

   

  

Under semestern har det åtnjutits en hel del godsaker!
Så fort man träffar någon ska det bjudas och ätas och fikas och drickas..!

   

  

  

Ja, ni fattar kanske vad jag försöker säga..?

Plus 4 kilo till mig!

Jag skrev i nåt tidigare inlägg att jag inte kan komma tillbaka till jobbet och förneka att jag legat på latsidan..! Så sant, så sant...

Men jag hann skriva text till en sång...


Therese och Anna sjunger på vår körledares 50-årsfest!

Trots stillsamt vilsamma semesterdagar men med några fullspäckade dagar emellanåt (ja, och all denna maten förstås) har vi ändå lyckats åstadkomma lite grejer i huset också!

SOVRUMMET I JUNISOVRUMMET NUVi har påtat på och arbetat utan att riktigt slita ut oss med diverse målning och allmänt hålla-efter-tomten-göra under den här semestern. Patrick sa ifrån på skarpen efter förra sommarens slit med garaget! Nu skulle han bara vara ledig, och det känns skönt att han satte ribban så lågt för oss!

Den "riktiga" semestern var toppenbra! Bland de bästa dagarna på hela sex veckor!

Seth och alla vi andra hade väldigt kul på Lyckseleresan trots att det ibland kan hända lite oförutsägbara saker..!Det har varit upp och ner med vädret, upp och ner med humöret likaså, upp och ner med tempot men på det hela taget en himla härlig ledighet!

Nu är jag ju inte så förtvivlad ändå, för jag står för vad jag alltid sagt om mitt jobbschema - det går att få ut så mycket av allt trots att man arbetar nästan heltid! Både tisdag och onsdag jobbar jag, men är fri för aktiviteter från lunch båda dagarna. På måndag börjar mitt första pass - en journatt - och innan jag stämplar in hinner vi ändå uppvakta min pappa ute i Yttervik ett par timmar! På torsdag är jag helledig igen och jag är öppen för förslag lördagkväll och söndag förmiddag! Å då är detta ändå en av mina "tyngre" jobbveckor..!

Efter den veckan börjar Seth om på dagis igen och jag skäms lite grann...för jag lovade att vi skulle ta hem dagisvagnen under sommaren och öva på Seths utesovning... Istället har han fått sova inomhus varje dag efter lunch och vagnen, ja, den står väl i dagisförrådet fullt med getingbon vid det här laget..!

Blubb...blubb...

Publicerad 2009-08-01 21:52:08 i Frida berättar...,

Patrick kom ner iklädd snickarbrallor, på väg ut i garaget för att fortsätta meka i Merzan. Han snappade upp ett packe våtservetter och innan han gick ut påminde jag honom om middagen vi ska på imorgon och om att vi behöver handla innan vi åker till Kus. Bra, bra.

När han sen precis vänt sig om för att gå stoppade jag han igen och slängde till honom servetterna...

"Just det... Det hann gå en minut, så jag glömde..."


                            
                  Guldfiskminne där!

2-årsfika!

Publicerad 2009-08-01 18:35:08 i Frida berättar...,

Dag två med kalasfrämmande!

Istället för presenter önskade vi att gästerna kom med lite fika istället. Dels för att själva slippa baka och dels för att leksaksutbudet är tillräckligt här!

Det blev en härlig blandning av kladdkaka, mandeltårta, chokladkakor och bullar!
Ett perfekt upplägg!   Bröderna borti Kusmark är lika varann!  

Farbror Rickard och Viviann kom dock med helgens största paket!

En cool eldriven motorcykel!Seth hälsar "akkk"!

 Sådär.

Slutfikat för den här kalashelgen...Vi är alla rätt proppmätta och matta..!

Tack för allt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela