Frida & Seth

Soffan!

Publicerad 2009-08-24 16:03:25 i Frida berättar...,


1000 kr /Blocket.

Jihoo! Snart är det färdigmöblerat!

Mattan från Ellos kommer vilken dag som helst och på den ska ett sånt här soffbord stå!

 Soffbordet donerar Josse!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-08-24 16:55:41

Hon är snäll din syster! Jag vill också ha ett sånt där bord. Hade ett i lägenheten som jag gav till mor och far.... eller de köpte hela vårat vardagsrum när vi flyttade till huset.

Alla möbler alltså... inte rummet.

Postat av: jos

Publicerad 2009-08-24 17:05:13

Ja, du har minsann en väldigt snäll syster! Den ser ju jättefin ut soffan. Hoppas den är lika härlig att sova i.

Postat av: Anna O

Publicerad 2009-08-25 23:37:35

hej, nu har jag bloggat om mitt liv. Det handlar mest om hur mycket jag älskar True Blood. Och believe you me Frida, du skulle inte hysa samma känslor för den serien som jag gör. I just know it =)

Previleged är ju däremot gångbart för oss båda. Thessan ringde en dag och var så himla upprörd för då hade hon läst nånstans att serien skulle slutas produceras och det gick ju inte för sig! Hon var rent arg, så mycket tyckte hon om den serien. Jag gillade den iofs väldigt mycket.



Men annars då frågade du.. Jao.. annars jobbar jag på dagarna och njuter av min nya favvoserie på kvällarna. Du är klok du som redan hunnit duscha och säkert ligger i sängen sen länge tillbaks, själv måste jag upp extra tidigt imorgon för att hinna duscha och det innebär kl 06.00 för mig med.



Så jag borde alltså gå till sängen nu.



Baj! Gnatt och sov gott

Postat av: jos

Publicerad 2009-08-26 14:23:19

Jag har lagt in alla bilder på bloggen sen har jag inte kommit längre. Den som väntar på nåt gott.. idag funderar jag på att åka en liten bit för att plocka lite mer hallon. Hoppas att det inte börjar regna som det gjorde förra gången. Fick ändå ihop en ½ liter! Väntar på att Hannes ska vakna. Vart så sugen att fara och handla på Coop... det känns lite onödigt, men ibland måste man ju få lyxa lite?! Bordet är det ingen panik med. Det står ju bra där det står.. men jag förstår ju att ni vill få rummet mer klart. Har din beställning från Ellos kommit än? Ska göra mig klar så det bara är att åka när han vaknar!

Postat av: jos

Publicerad 2009-08-27 08:09:32

Loppisen är mellan 10-15 både lördag och söndag. Okej, det var ju synd för oss som inte ska använda det just nu iaf.. säkert inte sen heller. Jag skulle ju kunna köpa såna där lackbord för 49 kr/st när jag är på IKEA. Dom är ju väldigt nätta.. går ju bra att ställa ihop och sen pytsa ut när man inte vill ha det som soffbord för stunden. Tåls att fundera på.Skönt med helg! Idag kommer Nina, Ella och Hjalmar hit å leker å käkar lunch. Hannes ska träffa doktorn idag oxå. 6-månaders koll. Spännande och se vad vågen visar. Tung har han minsann blivit.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela