Frida & Seth

Det var en SAAB, en ren och en smitare...

Publicerad 2007-01-30 14:29:37 i Frida W,

Igår eftermiddag körde jag på en ren. Jag var på väg in till stan från Kåge, då jag fick se en lång bilkaravan som körde väldigt sakta i motsatt riktning. Jag funderade för mig själv vad som hänt där... Då ser jag plötsligt en ren som är på väg över min körbana, den har alltså hunnit över norrgående vägbana, ner och upp igen ur diket som delar de två körriktningarna och kommit upp för att fortsätta upp i skogen på min högra sida. Jag hann inte tänka, förberedde mig bara på en jättesmäll, men döm av min förvåning då endast en ljudlig duns hörs och jag fortsätter rakt fram i min Saab mot Skellefteå..! Här måste jag rätta mig själv. Igår eftermiddag gick en ren rakt in i min sidospegel på E4an. Chockad fortsatte jag bara köra efter smällen, hade ingen aning om vad som hänt med renen. Jag glömde alla "att-göra-steg-efter-en-renolycka" och fortsatte framåt och stannade inte förrän jag kom till OK, Solbacken. Där ringde jag polisen. Tydligen var det inte bara jag som råkat ut för vilsna renar på vägen. Ett flertal olyckor rapporterades under samma eftermiddag, på samma ställe. "Totalt dog sju renar, varav en var så svårt skadad att den fick avlivas av polispatrull på platsen." Kanske var det min olycksren? Jag kunde för min egen del lyckligtvis konstatera att renen bara tagit med sig sidospegeln i fallet och lämnat en stor blodfläck på framlyktan, annars var Saaben helt ok. En sån här gång är man nu glad att man inte snålade på försäkringspremien. Ingen självrisk.

Undersköterske-Frida

Publicerad 2007-01-22 13:26:52 i Frida W,

Fick hemskickat mina betyg idag. Bevisen på att jag läst färdigt mina undersköterskekurser. Så jag ska kopiera dem strax och lämna till löneassistenten imorgon. Det ska bli spännande att se hur mycket mer man får varje månad, vilken lön man får för mödan, så att säga! Jag tippar på en femhunka. Jag fick MVG i alla lästa kurser (5) förutom psykiatrin där jag fick VG. Och G i de kurser (4) jag validerade. Hyfsat bra för en som gick in med Godkänt i sikte va!

Vecka 14

Publicerad 2007-01-17 16:07:23 i Frida W,

Jag bör känna mig mindre trött än i början av graviditeten för nu har jag kommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att jag börjar må fantastiskt bra! (Hoppas, hoppas...) Äntligen ser jag gravid ut!

Mitt barn är nu 12 veckor gammalt och 8-9 cm långt från huvud till stjärt. Vikten är nästan 25g. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår.

Nervsystemet har börjat fungera. Ögonlock och naglar fortsätter att utvecklas. Ögonbryn börjar framträda på barnet och det börjar växa hår på huvudet. Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument. Vi ska på ultraljudsundersökning i mitten på februari.

10 år sen vi gick ut högstadiet!!

Publicerad 2007-01-13 20:12:16 i Frida W,Dude..

Är det sant?!?! 10 år sen??
Det ringde en kvinna till mig och berättade att hon höll på att skicka ut inbjudningar till en klassåterträff för folk födda 81. Det ska vara på statt den 21 April enligt henne. Helt sjukt dålig tid. Två veckor efter påsk. Alla som inte bor här åker ju knappast hem hit, till både påsk och även två veckor senare för en återträff. Det händer inte.

Eftersom jag fått okej från min praktikplats så kommer jag inte ens att vara här då...
Men jag har lite problem med praktiken.. Eller inte själva praktiken utan mer hur och var jag ska bo.
Jag får typ ingen hjälp utan hänvisas till en hemsida som jag inte ens förstår nåt utav.  jaja. Det ordnar sig nog. Jag betvivlar inte det.

BIlddagboken

Publicerad 2007-01-01 11:22:01 i Frida W,

BIlddagbokenVore det inte trevligt om alla vi kunde skaffa konto hos bilddagboken?

(det skulle i alla fall min kamera och jag tycka)

Ida

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela