Frida & Seth

Semestern so far..!

Publicerad 2011-06-29 21:16:28 i Frida berättar...,Seth hänger mest på granngår´n..!

Han kommer hem ibland och äter bara.I torsdags bjöd vi över grannarna hit på Langos - vilken succé!

På kvällen drack vi öl med lite löst folk!Smått hangover kom sen Midsommaraftonsfirarna på fredagen!

Det var förrätt, varmrätt, efterrätt och hela köret!Jonna och ja!Dagen efter igen... Seth är packad och peppad för övernattning ute i farmor och farfars husvagn i Jävre!

Där hade de haft sååå mysigt och galet skoj och fiskat och letat skatter och varit på loppis och en massa annat roligt!

Allt medan...

...bröllopet och efterföljande bröllopsfesten höll mig och Patrick upptagna!Hemkost på söndagen! Det är inte klokt vad en liten kille (på strax fyra år) behöver packa för en natt!Med sig hem till sin mamma hade han blommor!Å direkt buketten han plockat var överlämnad var det farbrors hus som gällde igen!

Tilde trivs också där!Söndagsmiddag hos grannarna!

Annars då?GRANULERINGEN ÄR BORTA!Som ny är vår gårdsplan! Stor som en basketplan ju!Och Patrick har snickrat idag under farstukvisten!
Så fint och praktiskt med förvaring där!

Alltmedans jag och Seth höll till på Takdroppsgatan hela dagen!
Återträff med gamla grannar/barndomsvänner!Malin, Josse och Ida!Carro och Linda!Åsså allas barn i ett virrvarr!Mycket mysig och trevlig början på ledigheten alltså!

Nu ska vi se vad nästkommande fyra och en halv veckorna har att bjuda på..!

Jag gillar alla mina besök!

Publicerad 2011-06-23 08:37:50 i Frida berättar...,

Fjärde dagen in på semestern...och nu skiner solen igen!

Var på återbesök på salongen igår afton och jag skojade med Gunnel om att det var för mina envisa benhårstråns skull som det regnat och mest varit lånbyxväder nu ett tag! 
Och se på tusan - det verkade ju stämma! Välkommen värmen!

Välkomna har även mina vänner och firare varit!"Gickart" fortsätter att vara en storfavorit tvärs över gatan! Seth håller hela tiden koll på vad de gör därborta! Å varje chans han får ska han över och hälsa på!
"Mamma, jag behöver träffa dem"!   Tre kilo Bilar, direkt från Liseberg!

Idag får Patrick semester! Nu blir vi lediga tillsammans i fyra veckor! Vi firar ledigheten med langos och fest ihop med grannarna ikväll!

Å på tal om Patrick...Jää, baby!

30 år!

Publicerad 2011-06-19 22:27:52 i Frida berättar...,Fick en superfin fotobok igår i present! Vad spännande det är att vända blad sådär och kvickt hoppa framåt i tiden! Trettio år alltså idag... Känns lite löjligt att fira det så stort... Däremot är det stort att min mamma födde tvillingar på just denna dagen för trettio år sedan! Full rulle med tre små! Å lite senare vart det sen fyra härliga ungar som mamma och pappa är stolta föräldrar till! 

Sommarklippet!

Publicerad 2011-06-18 11:29:13 i Frida berättar...,Vi hängde med Carro och Leo i flera timmar igår. Killarna hann leka och busa och springa runt på Maxi med oss och köpa pizza som vi åt på altan och springa med all deras spring i benen och vattenstänk i poolen och skratta med oss och åka Carros nya pärla till bil och Seth fick ett cyklop som muta för klippningen och allt avslutades med jordgubbsglass! Seth såg verkligen så lycklig ut hela tiden - hela tillvaron och leken var helt ofattbart rolig - och han pussade mig hela tiden mitt på mun och lyckan lyste i hans ögon! Härligt!

På kvällen, vid läggdags, ville han att jag skulle ligga bredvid han i sängen en stund och prata om dagen. Hela tiden gav han mig nya, mysiga pussar och var bara glad!

SMACK!

"Mamma, det där var en riktig puss! Sist garde det bara en liten..!"

De enklaste sommarminnena..!

Publicerad 2011-06-18 11:20:21 i Frida berättar...,

En väldigt härlig fördel med att bo på landet är att äventyren och små spännande utflyktsmål bara ligger inom de närmaste metrarna! Två minuter bort från vårt hus hittade vi en mycket sällskapssjuk häst!
Lyckan var gjord för Seth! Och för hästen så klart!GLAD sommar!

Goda grannar!

Publicerad 2011-06-18 11:10:51 i Frida berättar...,

Ett lass kom lastat i tisdags...tretton kubik ved....TRETTON...KUBIK...

Suck...Här syns ungefär en tredjedel av högen som traktorsläpet lämnade efter sig...Semesterfirarna mitt över var inte alls sena på att dra på sig arbetshandskarna och hips-vips...

...var allting staplat och klart! På en och en halv timme..!

Tusen tack igen!

Välkomna på kalas, familjen!

Publicerad 2011-06-14 08:59:42 i Frida berättar...,
Hemma i Ersmark styr vi upp kalas, jag och syrran, nu på söndag!


14.00 Kaffe och kaka 

16.00 Middag - Langos

18.00 Tårta

Desamma och övriga vänner är välkomna att surra över en kopp kaffe med mig på födelsedagen!

Lördag på M-B!

Publicerad 2011-06-12 21:20:21 i Frida berättar...,Glada ungar i vattenlek, färgglada drinkar med bär, en hel hop partysugna (fast smått gårdagsfest-sega) och hungriga vänner, bekanta och obekanta, kärlek mellan stora och små, spring i benen, härlig temperatur och en fetaostsallad i toppklass tycker jag sammanfattar vår lördagkväll!"Chamchurgar"!

Hemma hos Anna och Jimmy å barna!
Linn, Sara och Malin!


Becca!


Ombytt och festredo Linn!


Sara, Maria och Camilla!

Jag och ungarna drog efter den grillade maten och lördagsgodisskålen! 

Hoppas ni andra hade en fortsatt trevlig fest! Jag kan bara ana att den satte igång ordentligt efter att alla kommit ur paltkoman..! Nästa gång är jag med hela kvällen!

Fredag i stugan!

Publicerad 2011-06-12 20:54:03 i Frida berättar...,Underbart badväder! Seth har pratat om den här stranden i många, många månader!
I fjol var vi där också vi tre, den ligger bara en liten bit från torpet, och han har inte släppt tanken på att vi skulle dit igen i sommar!

Bara jag var badkruka och doppade knappt tårna..!

Finaste Seth!

Åsså lite stugbilder! Det här är så sommar!

Tack mamma (gormor), för en jättemysig dag! 

Vilken sommarkänsla!

Publicerad 2011-06-07 21:36:50 i Frida berättar...,Jobbade lite kort idag, fram till 11, och spenderade resten av dagen hemma på gården - utomhusstädande, men mest i solstolen! Perfekt med svalkande bris och min lyckliga Seth, som jag fick på shortsen idag för första gången! Jeansperioden är kanske över...hoppas...för fortsätter värmen så här blir det jäkligt varmt i långbyxor!

Innan jag sen vet ordet av har jag jobbat mina sista fyra arbetspass klart också! Nedräkning NU! Enkel kväll imorgon och tre journätter endast kvar!

Sen är det "hej, hej semestern och ledigheten" i sex veckor! "Jää", I say!

Passande nog avslutades denna härliga dag med sommarfest på dagis! Inte så förvånande var sonen inte alls intresserad av att sjunga med i barnkören..!  
 


Men se! En ytterst liten ansträngning att följa med i rörelserna..!

Följt av spring i benen så fort musiken var slut!
Bäste dagiskompisen - Benjamin!


Fortsatt glad sommarfeeling på er alla!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela