Frida & Seth

GRATTIS PAPPA!

Publicerad 2009-08-03 20:22:19 i Frida berättar...,

Farsan fyller år idag!

Vi uppvaktade han i förmiddags!

Men jag hälsar igen här från jobbet..!


Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-08-06 21:18:45

Hejsan. Jag har sett ditt hus idag, var förbi en sväng till Ersmark ikväll med syster och mamma till oves plantor för att frossa i perenner.

Postat av: Ida

Publicerad 2009-08-08 11:10:15

Hej frida! Jag brukar ju vara här inne och kika rätt ofta =)



Jo nog förstår jag att dom gör som dom vill, det går inte direkt med förmaningar eller be Hugo sova - för att mamma är så trött. Gröten går inte ner sådär superbra för Hugo, han får nån mjölkfri gröt som helt ärligt BARA smakar socker och några skedar går ner innan han börjar tjollra och böka.



Och jag har också hört samma sak, att om bebisarna sover några längre stunder på dagen så sover dom gott om natten, det köper jag absolut, det är bara det att Hugo vägrar sova. Inte ens vagnen som brukar vara så rogivande funkar, det är bara gnäll och bök och massa massa tårar för att han är så övertrött.



Jag ska läsa tidigare inlägg, när jag får tid, men just nu har jag inte mycket hopp för hans nattsömn eller dagsömn för den delen. Jag skulle ge mycket för att få sova en hel natt, eller iallafall 4 timmar på raken!! Cristoffer går ju inte väcka, det är en total omöjlighet, och när jag föreslog att vi skulle ta varannan natt så sa han "Ja, det skulle ju funka bra.. i teorin."



Jo, vi har en kamera men en ledsen Hugo vill väl ingen se? Det är inte mycket glada miner, bara en trött trött bebis och ännu tröttare föräldrar.



Men jag ska ta kort! Det lovar jag =)

Postat av: Jottan

Publicerad 2009-08-08 19:44:42

Har det hänt något?



Du uppdaterar inte som du brukar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela