Frida & Seth

Aaaaahhhh! VECKAN har börjat!

Publicerad 2012-10-29 16:53:51 i

Förväntan och spänning och stegrande nervositet! Så ska nog de kommande dagarna se ut och kännas!

Alla kläder klara inför bröllopsdagen! Alla outfits hänger på varsina galgar nu!

Passade på att gå igenom vintergarderoben idag när jag ändå slutade tidigt (på tal om kläder) och inser att black bara måste va always back och in style hela vintertiin med tanke på att hallen blev så pass mörk..! Möjligtvisa brudkappan lyser upp allt!

Glad måndag och början på vecka 44 på er alla!

Sista helgen som ogift..!

Publicerad 2012-10-28 10:49:00 i

Medans Patrick går runt och låter "åååååååå" efter en blöt 40-årsfest igår har jag och Seth haft en mysig vintertidsmorgon i soffan! Tända ljus och mera Bolibompa! Å extra mycket morgontid!

 
Jag inväntar mitt jourpass i eftermiddag och passar på att skriva listor av olika slag inför kommande vecka innan jag börjar jobba! Packning och tider hit och dit... Check, check här och där... Imorgon åker jag och hämtar nyckeln till Kåge Båthamn och längtar mycket till torsdagkväll då stället ska dukas och piffas inför bröllopsmiddag! 

I fredags hade jag och fest-värdinnorna frukostmöte! Hur mysigt som helst! Helt seriöst!

Nästa helg..!

Publicerad 2012-10-23 16:37:11 i

Det börjar vara så nära nu att det går att ta på det! Bröllopspirr!

I kylen står nu ett första försök till snittar att servera till gästerna - mangokyckling på ciabattabröd! Det blir middagen idag, så om ett tag vet vi om det duger!

Jag och Patrick hade ett möte i soffan igår kväll, så nu är vi båda uppdaterade (plus pärmen) kring allt som komma skall och allt som är kvar att ordna med!

Det var nog tur ändå att Patrick fick sig en genomgång, för mittemellan skjutsar hit och dit och frisörbesök och middagsbjudning och bröllopstårta hade han helt missberäknat och totalt glömt bort varför vi egentligen skulle tillbringa ett par minuter i stan med våra föräldrar...i tanken såg han framför sig en god håltimme hemmavid mellan fotograferingen och maten... Hur tänkte du nu, undrade jag...skulle inte vi gifta oss oxå?

Men det var skönt att få bena ut allt, som i mitt huvud snurrar där hela tiden... Det står visst till och med i min journal hos tandläkaren att jag är förväntansfull och spänd inför detta, att jag biter ihop mina käkar hårt mest hela tiden..! Lyckönskningar från tandläkaren fick jag så med mig efter besöket där idag!



Lördagkväll...

Publicerad 2012-10-20 20:57:16 i

Seth ligger och sover efter en heldag på kalas! Två stycken har han hunnit med! ALLT var roligt!

Tiffy slickar min pläd över mina ben, i sökandet efter chipsrester...

Tilde har helgmys i sin fåtölj i köket - ingen surprise där inte...

Patrick befinner sig på sin SVENSEXA! Ölprovning och snuskprat låter det som att de hunnit med, alltså en so far värd kväll för honom!

Jag har, som ni kanske förstått, ätit chips.


Om två veckor har vi varit gifta ett drygt dygn..!

Stjärna för en dag!

Publicerad 2012-10-14 18:26:27 i

Vilka fina vänner jag har!

Vilken härlig möhippa de hade ordnat!

12.30 - stod jag här ute vid vägen och väntade på hämtning... Jag hann bara uppdatera min status på FB då jag hörde ett motorcykelvrål..! Ånej...

13.00 - stod jag vid en annan väg inne i stan. Färden ner hade gått bra, Stefan var schysst och körde rätt lugnt. Nervös och svettig väntade jag en god kvart innan Anna och Becca upptäckte att jag redan var framme..!

Därefter fick jag lägga mig på en massagebänk och bara njuta! Deras granne utförde lite koppning på min rygg och det var en häftig känsla!

Sen beordrades jag att byta om till morgonrock och rosa Foppa-tofflor. En bajsliknande ansiktsmask smörjdes jag in med och sen fick jag sitta shot-gun i en bil som stannade till vid Scandic!

Bastu-relaxen var bokad! Där väntade en hop tjejkompisar och fler anlände allteftersom! Skålar, tilltugg, scrub, dusch och piffning fyllde de nästkommande timmarna och när alla snyggat till sig klart skjutsades vi upp till party-placet för kvällen - Anna Olssons hus!

Iförd ögonbindel leddes jag in och hade no clue om vad som skulle hända härnäst! Till min stora lycka hade de bokat in ett bh-party! Det var ställningar med underkläder överallt! Jag fick hjälp att hitta TRE perfekta bh:ar med matchande trosor! Ett presentkort från tjejerna satt oxå superbra just då!

Huset började sen fyllas av dofterna av all mat som de lagat till! En härlig buffé! Så himla gott! Två smarriga tårtor väntade sen till kaffet oxå!

En jättekul överraskning var sen alla paketen som jag fick öppna! Alla tjejerna hade slagit in presenter som de förknippade med mig och oss tillsammans, och min uppgift var att gissa vem som gett paketen! Hur gulligt som helst! Jag fick till och med en videohälsning från Veronica som inte kunde närvara på festen, när jag listat ut att tavlan med vinflaskor måste ha givits till mig av "Vinarn"!

När folkölen byttes mot starköl i mitt glas började jag komma igång ordentligt och jag sjöng Sing-star, sjöng massor i telefon, minglade runt med alla goda vänner och mådde toppen hela kvällen!

Stort TACK alla fina!

Nu har jag nätt och jämnt börjat känna mig som en människa igen efter en låååång dag av bakishet! Huvudvärken och illamåendet har hållit mig sängliggande, men jag må säga att det var helt klart värt det!

Kram på er!

Man ser målet!

Publicerad 2012-10-10 11:59:00 i

Månader av väntan är snart över! På fredag är det bara tre veckor kvar! Jag har en god överblick över dagar kvar!

Slutspurt inför bröllop!

På klädfronten är jag klar och jag funderar nu på hur jag ska kunna lura med Patrick till stan för shopping och på vad jag ska måsta muta Seth med för att få på honom nåt annat än sina blå favorit-mjukisbrallor..!

 

 

Stockholm för en dag...

Publicerad 2012-10-06 08:51:00 i

...är att rekommendera!

Det är inte lätt att säga att det är enkelt att stiga upp innan tuppen galt, men igår var det precis så! Innan klockan var halv fem var det uppstigning och iväg ut till flygplatsen! Det var längesen jag var så lugn i ett plan som då! Mer svettigt var det på planet upp och hem igen...skyfall och vindar gjorde att piloten fick ta om landningen och jag höll krampaktigt fast mig i stolen! Josse och Carro gjorde sitt bästa för att distrahera mig och pratade om dagens fynd och upplevelser!

 

Trots att det vimlar av olika butiker överallt har man alltid en tendens att hamna och handla på de mest välkända kedjorna! Med hur många varianter som helst av samma affär är det svårt att missa dem!

 

 

Josse hade fixat varsitt shoppingblock åt oss, där vi på vägen ner listade grejer som vi  ville få med oss hem! 

 

 

Vår kusins fru var vår guide i tunnelbanan! 

Vi mötte upp kusin J i Kista för middag på gallerians Food Court och lite mer shopping innan det var dags för hemfärd vid 20.00! 

Förväntan, skratt, vänner och familj, god mat, lycka, varma VISA-kort, ömma fötter, tung packning,spaning och spänning! 

Try it!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela