Frida & Seth

om att hitta knappen

Publicerad 2007-03-18 10:18:05 i Frida W,

nu ska jag göra ett nytt försök att hitta det nya stället var man byter bloggskribent. Eventuellt kanske jag kan rädda en liten del av min teknikstolthet, eventuellt dödar jag all stolthet som någonsin funnits. Vi får se. Jag mistänker att det är knappen "ändra textredigerare", men om det är den knappen då kan jag gå safe, för den fungerar nämligen inte i mitt Internet Explorer... men HAHA, när jag öppnar samma sida i Firefox, då kan jag helt plöstligt se klart igen. Jag visste det. Det var inte mitt fel...

Nu någonting helt annat: Likt en boxare i ringen har jag framgångsrikt duckat undan och gått till motattack mot förkylningsepidemin som härjat runt om mig i flera veckor,  och varje gång någon nyst i min närhet och jag inte gjort samma sak några dagar senare har förvåningen varit total. Men nu verkar det som att det är läge att kasta in handduken. Hela morgonen har gått åt till att nysa och snyta, snörvla och klia så vi får se om det bryter ut något. Passande nog regnar det så det känns inte så lockande att ge sig ut i spåret och jaga kilometrar.  Men vi får se.

Idag ska jag fika med Anna J. Det ska bli lajbans. eller vad man nu säger om att träffa en kompis man tycker om för att snacka skit och dricka te på lokal.

Ida

Långsamt

Publicerad 2007-03-15 20:52:11 i Frida W,

varför tar det så lång tid att göra det man borde göra? när man vill göra sånt som man kanske inte behöver eller som till och med kanske är ganska onödigt då går det oftast så enkelt och lätt, men när man ska ta sig för att göra sånt man verkligen borde och som är bra och nödvändigt, då tar det så himla mycket längre tid.

det är helt klart orättvist tycker jag.

(nu är det så att det är Ida och inte anna som har bloggat detta men det verkar som att stället där man väljer bloggare har avlägsnat sig från sidan)

Nu är jag, Anna här och stör.
Där man väljer namnet är längst ner på sidan nuförtin.
Jag har ändrat till dig nu Idagumman
Puss o kram och förlåt för att jag inkräktade på ditt meddelande

Ida

Vecka 22

Publicerad 2007-03-11 11:39:17 i Frida W,

Vi har passerat halvtid! Vi har hunnit med ett ultraljud, som visade att det var en bebis och inte två. Hade läst mycket om tvillingar och sett nånstans att om man själv är tvåäggstvilling är det 50% större chans att man får tvillingar. Allt såg bra ut, hjärtslagen är över 140 och jag har fått en hormonrand som löper ner över magen men inte känt av någon halsbränna än. Jag har läst lite om skrock när det gäller vilket kön det är på bebisen, randen säger att det är en kille medans hjärtfrekvensen och det faktum att jag inte fått sura uppstötningar pekar åt att det är en en tjej. 

Nu är bebisen ungefär 19 cm lång, och väger ca 500 gram. När jag lägger mig för att vila är bebisen som mest livlig, och sparkar och rör sig i min mage! En bebis som sparkar mycket tyder på att man ska få en kille.

Så än har jag inte hittat några säkra tips, men det är väl tjusningen lite, att inte veta förrän...förlossningen! (Jaowsa!)Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela