Frida & Seth

They went to the chapel!

Publicerad 2013-07-14 23:37:14 i Anna O,

I alla fall till ett vigsel-partytält - Lotta & Krisse! Bröllopsdagen var kommen igår!

Vilken härlig dag det var! Ursnygg var hon! True match! Perfekt väder! Vilka härliga kompisar de har som vi fick mingla med på festen! Vad många öl vi drack...

Jag och Patrick parkerade husvagnen alldeles bredvid festlokalen och vi fick ett till ekipage som grannar, Erika och Stefan från Kus! Däremellan sprang vi och piffade och gjorde oss iordning för vigselceremonin!

Bridparet sa ja strax efter halv tre och under de två följande timmarna rann handsvetten av nervositeten inför mitt och Jessicas värdinneuppdrag! Lyckligtvis hade Jessica kommit på att vi skulle inleda välkomsttalet med heliumröster, så med fyllda ballonger drog vi djupa andetag innan varje ny manusskriven textrad, och fick på så vis bara glada reaktioner från brudpar och bröllopsgäster och vi kunde slappna av och fortsätta! Mellan mat och bensträckare fyllde vi sen bröllopsmiddagen med fler uppskattade tal, allsånger, presenter och bus! När tårtan var uppäten tackade vi för oss och jag bytte klänning eftersom jag inte bara nervös-svettats om händerna!

Alla var så party, så glada för Lotta & Krisses skull, så intressanta, så dansanta och så roliga! TACK alla för en kul kväll!


Medans jag och min man försökte oss på en liten styrdans in på småtimmarna, sov våra ungar en liten bit därifrån hos morsfars i Yttervik! Tack för hjälpen! Seth snackade massa i bilen hem om fiske, våffel-gräddning, hans sovkompis Fanny och om att han haft det jättekul med mormor och morfar till klockan 22 igår då det vart dags att somna i soffan!

Ikväll var första gången på hela sommarlovet i alla fall, som Seth själv bett om att få gå upp och lägga sig! Innan 21 sov han! Han ville nog bara att det fortare skulle bli imorgon = semestertripp till Boden! Väskorna är packade, hundarna ska få bo i Kåge i två nätter och vi tre ska checka in på hotell efter en väldigt lagom bilfärd!

Sista ledigveckan för sommaren startar imorgon..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela