Frida & Seth

What's up?

Publicerad 2012-11-29 00:22:20 i

Tilde fick borttaget tryckförbandet idag. Såret såg mycket bra ut tyckte Gertrud. Låååångt sår... Nästa torsdagmorgon ska stygnen tas. Då kanske vi får hennes provresultat också..?

Hon o Patrick sover i datarummet sen i måndags, Tilde med tratt på. När vi är hemma och vakna får hon annars vara utan tratt för hon är så duktig på att låta bli såret ändå. Men Seth tar tillsynen av detta på stort allvar, och varje gång han lämnar rummet får man en tillsägelse att fortsätta hålla koll på henne själv! Med pekfingret i luften delegerar han över uppgiften till oss och fortsätter gå!

Sen igår kväll går han gärna nån extrasväng in i köket för att kika på julgranen som kläddes då! Det är alla möjliga färger och former på bollarna och fåglarna hänger precis sådär uppochner som Seth vill ha dem!

Under granen ligger en ensam Star Wars-kalender. Den vet Seth att tomten lämnade när han ändå var in för att hämta årets önskelista... Han vet också att lucka 1 öppnas på lördag, och dagarna räknas ner en efter en...

Till helgen blir det mer julpyntat, julbakat och fler julklappar ska slås in i smyg! Seth VET att tomten ser allt och kikar på oss när vi inte ser...det är fascinerande att se spänningen i hans ögon när man pratar om det...men seriöst lite lätt jobbigt att ljuga så om jultomten då man själv suttit och kört runt, nätshoppat och fyllt garderoben med klappar och sen slår in dem när sonen sover...

På lördag är det 24 dagar kvar tills tomten visar sig på "riktigt". Troligtvis kommer han att ha "lämnat" en hög julklappar under granen redan på lördagkväll då Seth kommer hem från hockeyn..! Vilken grej liksom!

Vilken helg liksom!

På fredag får vi uppmärksamma första månaden som gifta! På lördag startar julkalendern och under tiden jag och syrrorna bakar typ saffranslängder och sju sorters kakor ska Seth på live-hockepremiär med morfar! Mer julstämning fortsätter söndagen med då jag sjunger in första advent med kören och alla luciorna!

Det tunna snölagret kan gärna få tillväxt också. Annars är vi på det hela taget rätt så nöjda!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2012-11-30 06:55:07

Grattis på 1 månad som gifta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela