Frida & Seth

Vigsel och gratulationer!

Publicerad 2012-11-08 09:47:00 i

 
 
När jag frågar Seth om vigselstunden rycker han bara på axlarna och vill inte prata om det. Han var nog lika i chock som en själv att stå där och vara med om det stora, stora som var så enkelt väl på plats! Snabbt avklarat och fint! Ska bli kul att se det på film!
 
Väl ute på parkeringen igen efter vigseln insåg jag att den obligatoriska bröllopskyssen inte blev av! Inget "you may kiss the bride"! Så det blev liksom ordentligt klart i Saaben! Puss och iväg till middagen!
 
 
 
 
 
                                   Å vilka massa lyckönskningar och presenter på en sån här dag!

Till vår förvåning var hotellräkningen redan betald av Meta&Leffe när vi kom ner till stan på fredagkvällen! De hade fixat det i smyg! Vilken glad överraskning! Och vad bra, för pengarna i burken från hela min familj och släkten i Skåne är fortfarande inlåsta och i säkert förvar från att börja användas än! Lika så bra ett tag till, för de pengarna är ringmärkta till köksrenovering! Hur bra som helst! Passande tillägg är då presentkortet på Ikea från min moster och kusiner i Schweiz/Stockholm!
 
 Rickard & Viviann kom till vår glädje hem igår och överräckte de allra finaste besticken! Nu kan vi bjuda hem folk på middag till herr och fru Lindholm!  
 
 
 Å Seth´s tavla sitter uppe i vardagsrummet! Den är vi så glada för!
 
                                           TACK, TACK, TACK alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela