Frida & Seth

Renoveringsfunderingar...

Publicerad 2010-08-01 15:46:29 i Frida berättar...,

Imorgon kan vi börja ringa byggfirman som halvlovat oss att komma och arbeta här med gjutningen! Vi har fulla gården med granulering som ska skyfflas in i husgrunden... Grannen kanske får sälja sin kåk snart, så då vi har inget hus att hyra om vi skulle behöva... Kanske blir det nu bara vardagsrummet som blir tip-top innan hösten..? Det känns som att hela tre veckor har gått utan att vi kommit nån vart alls...men när vi väl kommer igång och börjar jobba själva också efter semestern kommer nog tiden att flyga fram och hipps vipps är allt klart! I alla fall klart för den här gången (beroende på hur vi resonerar runt renovering av ett eller två rum...)!   

Under tiden vi väntar fortsätter vi kuska runt och hitta på roliga saker för familjen! Idag har Seth fått springa, hoppa och klättra sig svettig på Leos lekland! Eftermiddagen är inte det minsta spikad än.

Och imorgon är en annan dag.



                                                   

Visst får man skylla sig själv när man inte har koll på dagarna...ringde och väckte upp snickaren nu innan 07.00 som hade sagt att firman öppnade just idag...det visade sig vara idag om en hel vecka till...! Men jag lät så bedrövad ("men, men...du sa ju två veckor...") att han kommer idag iaf..! Good for us! Mitt på dan kommer de och kollar och resonerar med oss! Detta innebär ju då att vi skulle ha denna vecka på oss att riva och ta ut bråten och fylla igen med granuleringen..?

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2010-08-01 20:26:57

Ja jag tror att det är jättenyttigt att de är ifrån varandra ibland.



Riktigt spännande med era renoveringar! Jag ser fram emot att följa dem!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela