Frida & Seth

Det är fortfarande augusti!

Publicerad 2010-08-21 21:22:54 i Frida berättar...,

Hösten har kommit! Det är härligt mörkt om kvällarna, lite halvkallt men ändå nice. Höstterminen drar igång på allvar snart! Såg exempelvis två av dessa skumma universitetsfilurer på väg till mitt jobb imorse...i full mundering (alltså nån slags overall med påsydda märken och dekaler och några konstiga hattar)... Jag har inte fattat alls och heller inte forskat ens det minsta i deras egendomliga ritualer och regler, men det verkar i mina ögon som att de agerar utefter någon slags rangordning i alla fall där en del får allting framkört (idag låstes en cykel upp och lämnades över till den "högre" av dem som antagligen var av "bättre" rang och som således skulle vara den som slapp gå)..! De har så mycket udda för sig de där typerna och det finns en hel del av dem ute på Anderstorp! Det kan ändå vara rätt intressant att smygkika lite på dem genom köksfönstret på jobbet och fundera över vem och varför nån kommer på såna invecklade procedurer bara för att typ få ut ett par personer ur en bil och in i en lägenhet (orkar inte dra hela den historien nu)..!

Huuuuuursomhelst, det blir alltså mörkare, kallare och barn och folk börjar skolan!

Fast i vardagsrummet är det typ värsta utomlandsvärmen! Tydligen hade vi en luftfuktighet därinne på ca 90% imorse! Det gick snabbt att Patrick köpte en avfuktare! Som nu ska stå och brumma ett bra tag... Det blev gjutet igår. Vi får ge oss till tåls med detta golv i ungefär 10 veckor nu. Så länge beräknas det ta att plattan liksom ska torka, eller brinna, eller vad man nu säger.

Under tiden ska nya väggar upp och jag ligger om kvällarna och fantiserar kring tapeter, möbler, färger och placering! Med allt detta riktigt schyssta renoveringsarbete kvar kommer nog två och en halv månad att gå fort förbi! Men vänta er alltså ingen riktig inbjudan hit till oss förrän runt jul eller nåt!

Nu ska jag leta fram kameran och diverse sladdar...men ni får ge er till tåls lite med bilder för jag är rätt så jättetrött just nu!

Kommentarer

Postat av: Jottan

Publicerad 2010-08-22 08:18:14

Gud så roligt och spännande! KORT KORT KORT!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela