Frida & Seth

Julhälsning!

Publicerad 2009-12-23 21:13:07 i Frida berättar...,





Tyvärr blev mamma och pappa sjuka lagom till vår Lilla Julafton i Byske idag...Crille m. familj kunde inte heller komma... Men vi var nio tappra som högg in på julskinkan och tomtegröten i alla fall!







  


Här tyckte Seth att vi skulle släppa ut katten så han fick bajsa!

  


Hannes går små, små steg nu!

Seth och Leo väntade på tomten hela tiden (Seth hade INTE tid att äta alls) och de tyckte väl att tiden segade fram... När tomten väl kom (som i själva verket var TVÅ tomtar på en gång) var det bara Leo som artigt stod ute i hallen och hälsade på dem...Seth sprang direkt och gömde sig storgråtande i vardagsrummet! Hannes gav ingen särskild reaktion till hela tomte-hypen..!



 

Seth fick ändå paket och de innehöll:

flanellpyjamas
bilmatta
gitarr
en bok
en skruvdragare
en stol till köksbordet
sängkläder

Plus en hemlig julklapp av "faffa´s" som Seth ska få öppna imorgon bitti..!

 



Själv fick jag en spikmatta - årets julklapp! Jag har blivit tipsad om det underbara i denna produkt från så många håll nu, så det var klart den skulle skrivas upp på önskelistan!


Imorgon - JULAFTON - väntas fler tomtar och fler paket, mer mat och mer att dricka! Åsså hoppas jag att vädret tillåter oss att åka in till stan för att önska Faffa´s och Haugo GOD JUL!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-12-24 05:48:40

Hej! Jamen förlåt =( Haugo hade jättegärna varit där med sina kusiner, men tanken på magsjuka.. brrrr! Men bra att Seth inte trillade dit =)Hoppas ni hade trevligt och BRA att ni sparade julklappsleken för vi har varit "jätteroliga" med dessa små klappar.



Vi far väl runt 2-3 idag, just nu är det snöstorm här men det brukar ju lugna sig periodvis så visst får ni komma förbi =) Crille tar sovmorgon just nu, Hugge ville stiga upp 5 på julafton - vi har väl laddat upp hans förväntningar så mycket, men ring bara innan ni hade tänkt komma, vi har en hel del att pyssla med i dag =P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela