Frida & Seth

Färdigjobbad för denna måndagskväll...

Publicerad 2008-02-25 20:48:17 i Frida W,

Idag ringde min nya chef och tyckte att jag hade bytt alldeles för mycket turer på mitt schema. Jag hade strukit lite tid i stan för att jobba längre pass i Kåge och samtidigt få mindre resväg då de hade lediga pass på det boendet. Men så fick jag visst inte lov att göra, trots att jag redan fixat vikarie på Morö Backe. Det är ju inte så att jag har nåt emot att jobba i stan, men det är ju skönare att slippa åka de där extra milen... Ja, ja, det blir väl bra det där. Men tråkigt för vikarien som inte får jobba de där passen som jag gav henne.

Här hemma hade de föräldralediga papporna en liten sammankomst med kaffe som vanligt. De är väl bara en aning laddade inför kyrkbesöket i morgon, då de ska följas med barna till "mammaträffen" där. Men förhoppningsvis kan de bli fyra karlar imorgon, om nu han från Kusmarkshållet jobbar eftermiddag i veckan! Snart är vi mammor helt utbytta!

Seth har nu börjat försöka ställa sig upp, och kravlade sig upp mot tv-bänken ikväll, genom att ta tag i handtaget till en låda och sen med den andra handen på kanten av bänken dra sig upp till nästan stående. Nästan. För han tappade balansen och ramlade visst... Så ledsen han blev då, berättade Patrick om när han ringde till jobbet ikväll för att berätta! Stackars lill-gubben!
               image897
                 Typ så här ledsen kanske..? Ser ni förresten hans lilla tand?

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-02-25 21:42:15

Åhh, jag ser tanden!
Abstinens.. abstinens..

Postat av: Thesso

Publicerad 2008-02-25 22:40:00

Shit vad fort det kommer gå innan han är ute och springer. Där har du en klar fördel att du är städ freak :)
Ja jag ser oxå tanden. En liten en.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela