Frida & Seth

Om fest och dagen efter...

Publicerad 2008-05-01 13:44:37 i Frida W,

Det var en kul kväll igår, grillningen var riktigt bra och körsången gick ok. När vi var färdigsjungna ringde jag för att kolla läget med Seth och barnvakterna. Precis som förväntat hade allt gått bra och han låg och sov så snällt i resesängen i syrummet deras. Det var skönt att höra!

Så då drog vi igång festandet på allvar när vi kom tillbaka till Ersmark!
                       image1098  

Vi blev ett gäng på kanske tjugo personer under kvällen och vi skålade, pratade barn och bröllop, åt fruktsallad, tryckte lite jordnötsringar och retade Patrick för hans nya mustasch!

Jag fick, som vanligt efter några öl, ett karaoke-il (efter att Anna ringt och mallat sig om hur kul de hade på sin fest när de sjöng och dansade), så jag tvingade killarna att bränna ut en skiva på momangen! Vi "ooade hela natten" och sjöng om att jagas av vargar tills det var dags att ragla hemåt. Vid två var vi på väg och det var nog en bra grej att promenera, för idag är jag inte illamående alls - bara seg. Patrick däremot är inte så kry...

Vid halv elva ringde telefonen, och Patricks föräldrar meddelade att de var på väg. "Sätt på kaffe, så ses vi snart"! "Du skämtar", sa Patrick och suckade. "Nu"?

Det gick förvånansvärt bra att vara utan sonen inatt och i morse. Men det var så kul när han kom hem, och vi fick höra om allt de hade gjort, om hur snäll han varit, hur glad han varit, om hur han charmat grannskapet, om hur mycket de busat och att han sovit hela natten även där!

Jag fick en härlig puss på munnen av Seth när han kom hem! 

Sen poserade han lite framför kameran!
           image1094

                                                
                   image1097

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2008-05-01 22:23:02

Det lutar åt att SommarFreddan tar hem hela steken.. Har du sett alla kommentarerna? Haha!!

Postat av: Erika

Publicerad 2008-05-01 22:35:11

Tack för igår, det är ju härligt att höra att ni tog er hem.. vi kom hem runt halv 3 så
vi som som små barn runt 3 =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela