Frida & Seth

KLIRR!

Publicerad 2012-05-04 10:10:06 i Frida berättar...,

Först blir man lite skeptisk när sonen och hans kompis kommer på cyklarna och säger att en vuxen där borta är arg på dem... Vad menar de? Vad har de gjort? Vad har hänt? Seth höll sig till samma försvar då han upprepade "jag vet inte" på alla följdfrågor om hur och var och varför... Sen blir det lite komiskt då kompisen hans oskyldigt påpekar att det då inte berodde på att de hade krossat några fönster..!

Då faller poletten liksom ner lite..!

Patrick gick ut för att undersöka saken närmare och när han kom in med ett "nu vet jag allt", då brast det för sonen som började störtgråta och må riktigt dåligt över att...de kastat sten och haft sönder fönster på den gamla fläktfabriken här bredvid..! En äldre granne hade tagit dem på bar gärning och skickat hem dem för att berätta allt för sina föräldrar! När gubben frågat Seths kompis vad hans mamma hette hade han fått ett skakigt "Birgitta" till svar..! Antingen försökte han komma undan lite anonymt sådär, men troligtvis var det mer grannens hörsel det var fel på...

Genast man sedan förmanat och sonen erkänt allt och direkt självmant velat gå direkt upp i säng för natten känner man "men stackars lill-hjärtat"..!

Första partners-in-crime-incidenten, första pojkstrecket! Aj, aj, aj...


                                                   

Kommentarer

Postat av: jottan

Publicerad 2012-05-05 09:14:56

Men GUUD! Jag hade blivit skogstokig och arg i minst en vecka!

Nu får vi hoppas att han blivit avskräckt :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela