Frida & Seth

Då var det dags igen...

Publicerad 2012-05-30 20:35:00 i Frida berättar...,

Allt checkat nu inför operationsdagen imorgon. Nya dagistider bokade, hundvakt fixat, hämtning från lassa klar, gräset klippt och det värsta är räfsat på gården, huset är idag städat ordentligt helt igenom och inför-operation-dusch nr 1 är just gjord!

Kallelsen till kirurgavdelningen kl. 7.20 imorgon ligger i väskan. Vid förra operationen var jag klar på fem timmar, så vid halv ett tiden imorgon räknar jag med att vara på väg hem för att sova än lite till efter sövningen..! 

Under de första dagarnas liggläge väntar en hög bunt tidningar att läsas, Boxern är fylld med nyinspelade tv-program och jag kan känna lugnet i att alla golv är skurade nu!

Å fatta känslan att ta hem sina jobbarskor för flera veckor och tvätta upp joursängkläderna på jobbet idag...dit ska jag inte på en hel månad!

En månad som innebär mycket vara stilla, inte jobba hårt, rastlöshet (?), att sommaren startar på allvar och att spänningen och väntan ökar på att våra nya bebisar i familjen ska komma vilka dagar som helst! 

Kan hända att de anländer båda två på brorsans födelsedag imorgon..! Grattis i förskott, Crille! Det vore ju en häftig present! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela