Frida & Seth

Då var den gjord..!

Publicerad 2012-05-31 19:55:36 i Frida berättar...,

Operationen gick som den skulle. Nätet över hålet sitter nu där det ska och det är nu extremt viktigt att det får växa fast och allt läks som planerat. Då är det klart att man blir lite nojjig då vattnet fastnar i vrångstrupen under middagen och man tvingas tokhosta för att få luft..! 
                                          

Klockan åtta imorse somnade jag efter att ha fått narkosmedicinen insprutad i armen... Halv tio kollade jag på klockan på uppvaket och kände mig så trött som aldrig förr... Vid elva vaknade jag till igen och kunde känna att jag skulle ha krafter till att komma mig hem idag ändå...

Rickard skjutsade mig hem i en hastighet som han troligtvis aldrig legat i... Tack för det!

Från ett-tiden tills att middagen serverades av Patrick vid fem har jag legat pall i soffan och känt mig oförskämt bra i magen! Först när jag började vara uppe och gå lite försiktiga steg nu i afton blev jag medveten om att de skurit i mig...aj...aj...men riktigt uthärdligt! Kommer att bli ett par riktigt jobbiga veckor nu om det håller i sig så! För så här låter mina restriktioner;

2 veckor totalt lugn, så nätet får en chans att växa sig fast. Inga matkassar, inga hundkoppel (tur att vovvarna kan gå utan stor del)...
Efter 3-4 veckor kan jag börja om med mina hurt-puls-promenader/jogging, så länge det inte sliter och drar i såret.
Under 6 veckor - inga tunga lyft.
Efter 2 månader kan jag typ börja på gym!

Bättre än väntat med motionsprognosen! Det känns toppen! Det här nätet ska hålla för allt nu när det väl sitter! Känns bra att magen får komma typ i ursprungsstabilitet! Men som sagt, de två första veckorna kan bli jobbiga för redan nu har jag hunnit va lite rastlös här hemma..!

Imorgon får jag ringa chefen och prata om min sjukskrivning som nu på papper är fem veckor...en vecka mer än vad vi planerade i sommarschemat... Detta innebär att jag kommer att jobba en fredagkväll vecka 27 och sen två journätter vecka 28 (Patricks första semestervecka). Vecka 29 börjar min semester och det blir troligtvis då som vi åker på nån kortare tripp...campingstuga nånstans..? Vecka 30+31 är ju jag och Seth ensamma under Patricks arbetsdagar... Vad har ni för semesterplaner?
                                                                    
För övrigt... 

...poppar Seth järnet till Davids "Shout it out" på min mobiltelefon och han har till och med börjat sjunga med lite i låten..! Det är coolt!

Tjejerna våra sover över i Kusmark och Meta säger att de har önskat att få bosätta sig där permanent, så bra de har det på pensionatet på Jörnsvägen..!

Jottan har hittat Riga-resa sista helgen i augusti åt oss och karlarna, men det krävs visst lite peppning/övertalning/mer pengar på kontot för att min blivande make ska vilja hänka..! Men skönt vore det!

Kommentarer

Postat av: carro

Publicerad 2012-06-01 21:17:30

Vi kommer troligtvis att låna svärfars husvagn och åka ända till Piteå. Bara så vi kommer hemifrån några dagar och inte nån lång tripp då vi har den lill* oxå. Ni får komma och hälsa på och ta ett dopp i havet.

Postat av: cilla

Publicerad 2012-06-05 07:22:23

Vad skönt att operationen är över. men jag förstår inte, hur då nät?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela