Frida & Seth

Sommarkänning...

Publicerad 2012-06-04 19:04:16 i Frida berättar...,

Fyra olika färgglada staplar på pinnar fick Seth fylla upp, bricka för bricka, under hörselkontrollen idag. Pip för pip i hörlurarna ledde till att stapeln blev högre. Ibland la han inte på mer, de gånger då bara jag som satt en meter ifrån hörde ljuden... Skum känsla...att förstå att han inte uppfattar alla ljud...

Rejält nedsatt hörsel på höger öra.

Nu är en remiss skickad för att få till en röntgenundersökning av örat för att ta reda på orsaken till denna nedsättning av hörseln.

Det han inte hör med höger öra kompenseras ändå med hans förträffligt fina hörsel på hans vänstra, så det är egentligen inget vi tänker på... Men nu känns det i alla fall som att vi kommer framåt i utredningen...

Besöken på öra-näsa-hals är ändå trevliga för Seth då de har en kul lekhörna, fina tatueringar att välja på när testerna är klara och just idag fick vi ju också träffa en gullig bebis efteråt!

Sjukskriven som jag är skjutsade jag sen Seth till dagis och tillbringade resten av dagen med att vila magen och boka semestertrippen till Junsele (mån-ons v. 29)! Jennie & Co. var förbi igår på några välbehövliga koppar kaffe (de hade strömavbrott) och vi snackade ett par timmar om sommaren! Med en bärbar dator på köksbordet och kidsens semesterlycka i tankarna kom vi fram till en resplan som lyder;

                             

16/7 9-10-isch: mot Åsele marknad! Traska runt där och avsluta det besöket med en Sean Banan-konsert kl. 14.00! Incheckning i stugorna på Junsele camping efter den ungefärliga timmen det tar att köra mellan orterna! Jag tänker sen grillning, nån kall och cykling på området för killarna!

17/7 Fritt inträde på djurparken 11-16! Fria karuseller! Fri entré på tempererade utebadet! Gratis minigolf på campingen!

18/7 Samma som tisdagen! Hemfärd sen.

Hinner man allt i stilla semesterlunk? Nästan så man funderar på en extra natt..?

                     Sommarens roligheter startar redan ikväll för Seth då han just nu är på cirkus med farmor och farfar! Jag går fortfarande inga längre sträckor och Patrick har åkt på en dunderförkylning! Tur att Meta&Leffe ville ställa upp! Ska bli så roligt att höra om cirkus-upplevelsen sen när Seth kommer hem!

Solen har spruckit fram lite mellan molnen...det känns bättre nu!

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2012-06-09 00:36:01

Semestern kommer att bli super! Jag längtar! :)

Postat av: jottan

Publicerad 2012-06-09 09:11:13

Nu är jag hemma igen! Och ledig hela helgen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela