Frida & Seth

Aj, aj...

Publicerad 2012-06-03 20:23:38 i Frida berättar...,

Nog för att alla har haft samma deppiga känsla i kroppen efter det senaste dygnets regn, men nu känner jag att det krävs en positiv vändning i tillvaron... Dag fyra efter operation. Dag fyra i soffläge. Det har till och med känts mer ont idag än de andra dagarna. Såret sitter så till att jag funderar på om det ens ska vara möjligt att bli helt läkt där ändå... Det är ju just de musklerna precis där som man använder för att komma sig upp och ner i sittande/liggande ställning... Har för mig att smärtorna hållit i sig en vecka de andra gångerna, så det är bara att få dagarna att gå nu då!

Inför kommande vecka håller vi tummarna för bättre väder, mindre ont och nu är det bara dagar tills syrrans beräknade förlossning är här..! Jag väntar nu med spänning på nyheter om både hennes och svägerskans värkstarter! Snart är familjen ännu större!

I övrigt innehåller veckan ny hörselkontroll för Seth, cirkus, semesterbokning i Junsele, Nationaldag, femte veckan i pepp Beach 2012 inleds och på söndag är det backluckeloppis i Drängs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela