Frida & Seth

Sen sist...

Publicerad 2011-09-05 19:36:41 i Frida berättar...,

Vi har det lugnt här på södersidan. Veckans mat är just inhandlad på Ica, Seth har blivit serverad sin kvällsmat och grannhuset står fortfarande tomt! Seth medger att han saknar sin farbror, men jag har berättat för honom att de kommer tillbaka till vintern för att fira jul här... Då ska traktorn skotta och Seth kan springa över och hälsa på igen! Vid dagishämtningen idag frågade Seth förhoppningsfullt om vi hade snö hemma redan nu..!







Förra lördagen hade vi anledning att fira en hel 80-åring! Palle blir precis så gammal om en vecka, men passade på att bjuda hela familjen på middag och fest när alla var samlade i Kågedalen!



Exakt lika gammal som han själv är tidningen han fick i present! 1930 var det annonser av alla de slag som fyllde ut Norran mest!





Från en gammelfarmor till mormor... 



Lördag var stora dagen då Seth skulle ut till stugan och fiska med "gormor"! Hela morgonen tjatade han på oss om "vicken tiiiid vi skulle faraaa"!







Med hela maskburken full med slingrande fiskmat blev resultatet dock bara en liten stackare till fångst! Men fiskelyckan gick ändå inte att ta miste på!

Tack för i helgen, mamma och pappa!

Hemma i Ersmark hade jag och Patrick helt andra "pimpelplaner"..!



Jennie och Anders bjöd in till fest med vanlig vodka, sång och roligheter!





















Mycket trevligt att träffas sådär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela