Frida & Seth

Två grabbar att natta inatta!

Publicerad 2011-07-02 20:53:18 i Frida berättar...,

Hannes sover över inatt!

Josse lämnade oss vid två för att åka på bröllop och fest!





     





Vid fem-tiden, efter en underbart utsökt lasagnemiddag (som Josse gjort iordning), stack även Patrick iväg! Fiskresan som han väntat ett helt långt år på är nu ON!

Men jag och grabbarna har haft en sån mysig kväll!
Lite Toy Story och lördagsgodis. En hel del hopp på mattan.























Kvällsbestyren; fika och tandborstning.

 

Allt har bara rullat på!



Till läggdags sen ville Seth läsa en saga för sin lill-kusin. Sagor om traktorer och stora maskiner. "En gång...var det en traktor...som krockade", läste Seth och peka på första bästa skördetröska eller dumper i sin mega-pekbok. Åsså vände han blad och började om på ny saga... "En gång...var det en traktor...som KROCKA! Å den krocka, å den krocka"... Tills jag fick säga till honom på skarpen att man inte hittar på sagor om saker som krockar för det är hemskt och förresten är det ingenting man vill höra om just innan man ska sova! Då vände han blad en sista gång och pekade på en polismotorcykel och läste; "en gång...krockade aldrig den".

Snipp, snapp, snut - så var alla sagor för kvällen slut! Godnattkramar till alla! Å sen somnade de båda två i varsin säng, på varsitt rum, medans jag låg och läste en egen bok i ett tredje rum! Himla behändiga killar det här!

Nu ska jag ta fram min egen godispåse och se tv innan jag själv ska sova! Blir nog tidigt...för man vet ju aldrig hur resten av natten går med grabbarna...peppar, peppar...

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2011-07-02 21:44:47

Haha, känner igen min egen 3-åring så väl. Det är numera hon som läser saga för mig på kvällen och varje blad börjar "En gång.....".

Han är söt, eran pojk.



Postat av: Josse

Publicerad 2011-07-02 23:09:12

Ni ser ut att ha haft det riktigt trevligt! Det har vi oxå haft.rikard är kvar och roar sig medans vi har bytt ut festkläder till slappa i sängen istället. Jonna ligger å snuttar å förhoppningsvis sover hon gott när jag lägger ner henne i sängen. Allt det där vet du ju eftersom vi nyss pratat med varann. Hoppas natt och morgonen går lika bra.vi ses imorron vid lunch!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela