Frida & Seth

Riga - dag 1!

Publicerad 2011-07-21 22:56:31 i Frida berättar...,

Första dagen är strax över, vi förbereder oss nu för sänggående och ser på E-kanalen under tiden (för där pratar de engelska, som vi förstår)! Vi har klarat oss igenom flygresan utan problem, vi blev tilldelade en taxi direkt utanför flygplatsen så resan in till Riga var rent lätt! Vi hade förberett oss på det jobbiga i att behöva prata engelska utan att vara direkt invanda, men det har endast krävts ett par stappliga meningar än så länge! Vi reder oss själva! Speciellt då hotellet dukar upp till både eftermiddagsfika (idag sockerkaka) och middagsbuffé (skoja inte att den var superbra och jättegod - lax, sötpotatis och grönsaker i massor)! Den servicen på hotell Valdemar´s känns bara för bra för att va sann! Hotellsängen blir en naturlig rastplats mellan sightseeing och aktiviteter, så deras uppdukade bord med gott att äta kommer vi att äta bra av! Hoppas frukosten håller samma Scandic-klass!

                     

                     

Hotellrummet är nice, alla möjliga nationaliteter bor här och de har toppen-varmvatten i duschen! Sängarna är supersköna att sova i! Det vet vi efter att vi pang-sov i tre timmar direkt vi kom hit! Snacka lyx! Sova mitt på dagen..!

Idag har vi gjort av med 10 Lats ( 150 kr) var på flygtaxin. Knappt 1 Lat (15 kr) på vatten. Jag betalade 26 Lats (390 kr) för min klippning och hårfärg! 2 Lats (30 kr) spenderade jag ikväll på två öl!

                    

Imorgon peppar vi för frukosten såklart, en tupplur direkt efter den och shopping i ett av många shoppingcenter! Om allt går väl, kan vi handla för lots of Lats där!

Sov gott, från Riga!

 

Kommentarer

Postat av: Anna O

Publicerad 2011-07-22 13:52:22

Så härligt! Jag ser fram emot alla korten och allt ni shoppat.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-07-22 18:31:00

Låter ju helt toppen! Tummen upp för semester!

Postat av: josse

Publicerad 2011-07-23 08:31:44

Det låter som ni har det alldeles underbart, man blir lite avis. Istället så får man hänga i ett hus som har grejer överrallt.. men idag så börjar golvläggningen. Hoppas att vi hinner mycke idag kanske rent utav blir klar =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela